Melker Hallberg efter segern mot AIK "Därefter är det kassaskåpssäkert."
Melker Hallberg och Rasmus Sjöstedt tackar för läktarstödet efter segern.

Röda Bröder fick en pratstund med Melker Hallberg i den mixade zonen på Friends Arena efter segern mot AIK.

-Hur mycket har du längtat efter att få spela igen?
Det var superhärligt och att vi tar tre poäng och gör en bra match.

-Ta oss igenom den första halvleken från din plats som högerback.
Jag tycker att vi hade full kontroll under den första halvleken och spelade vår fotboll och skapar mycket lägen. Visst vi släpper till någon chans till dem också men framför allt tycker jag att vi spelar en bra första halvlek.

-Ni tar ju ledningen i matchen, sen kvitterar AIK men sen reser ni er igen. Hur viktigt är det för er att göra det i det läget ni befinner er i?
Grymt, verkligen. Jag tycker att vi blir lite statiska i början av den andra halvleken. Efter deras kvitteringsmål jobbar vi oss in i matchen igen. Det tycker jag är imponerande att vi inte grips av panik där utan håller oss lugna och sen kommer 1-2. Därefter är det kassaskåpssäkert.

-Ni har haft Stefan Larsson som ansvarig under några veckor. Har du upplevt någon skillnad mellan honom och Henrik Jensens ledning?
Det är klart att de har lite olika idéer och så, men det har varit bra fart på träningarna och båda matcherna på Ekerum var bra med två vinster. Det tar vi med oss in här och får tre poäng, skönt.

-Det är ju en lång väg kvar denna säsongen, var detta ett steg framåt i att vara bättre än vårsäsongen?
Ja det är klart, det är ju tre poäng direkt och något vi kan jobba utifrån. Vi tar med oss tre poäng och bra saker och även sånt vi behöver jobba mer med.

-Hur skön blir bussresan med tre poäng i bagaget?
Jätteskön, framför allt lång men go.

-En sista fråga, det var mycket folk på bortasektionen idag, vad hälsar du till dem som var på plats idag?
Stort tack för stödet, det betyder jättemycket. Vi uppskattar varenda man och kvinna som är på plats och så njuter vi av denna segern tillsammans.