MFF - TFF 3-0 Enkel seger för reserverna

Efter debaclet mot Västerås fick reserverna chansen mot Trelleborg - och tog den.

Både Trelleborg och MFF spelade Svenska cupen under helgen så dagens match var mellan två reservbetonade som drabbade samman på Malmö IP. Startelvan:
Mathias Nilsson
Emil Lindman, Pavle Vagic, Franz Brorsson, Noah Eile
Bonke Innocent, Aleksander Nilsson
Mubaarak Nuh, Hugo Bolin (Karlin 70′), Romain Gall
Sebastian Nanasi

Några rutinerade herrar alltså, men i mångt och mycket ett juniorlag med 17-årige Hugo Bolin som debutant. MFF dominerade spelet och den offensiva kvartetten Nuh, Bolin, Gall och Nanasi skapade stor oreda i TFF:s försvar. Strax före pausvilan kom också 1-0. Lindman drev upp bollen på sin kant, hittade Nanasi som skarvade bollen vidare till Nuh som drog in ledningsmålet.

2-0 kom strax efter paus när Bolin fälldes i straffområdet och Nanasi sköt in tvåan från straffpunkten.

Nanasi gjorde även trean när han stressade TFF-målvakten och fick målvaktens lyftning på sig innan bollen gick i mål. Inte det vackraste målet kanske, men frukten av hårt arbete.

3-0 i en stabil seger.