Lagbanner
Gavlevallen, 2016-10-30 17:30

Gefle - Malmö FF
1 - 0

Fem snabba: Gefle IF - Malmö FF 1-0

Ett sargat mästarlag stod för en underkänd insats i Gävle. Med sju nyckelspelare borta ställde MFF upp med bästa tänkbara elvan, en elva som ska räcka mot Gefle vilken dag som helst. Men idag stod det klart att kämpaglöd och inställning slår klass, Gefle grep sista halmstrået om kvalplatsen. Med ett jävla skitmål men ändock.

338 himmelsblå hjältar
Efter de senaste tusenfaldiga invasionerna är det ändå fint att se att 338 supportrar trotsade iskylan i en, för tabellen, obetydlig match för Malmö FF. All heder till dessa pågar och töser!

Jo Inge Berget
Killen har ingen hejd i hans löpvillighet, något som varit en av de allra bästa tillgångarna under gångna guldsäsongen. Idag var det ingen ändring på den inställning. Berget var bäst på plan i MFF-lägret. 

Alla matcher tre poäng?
Inte efter ett lägrat SM-guld tydligen. Denna säsongs mest ihärdiga, och mest irriterande, tradition höll i sig - tappade poäng mot lag på undre halvan av allsvenska tabellen. Inte ok. På något sätt.

Gula kort
Idag fick Erdal Rakip ett och det gör även honom indisponibel mot Hammarby hemma om en vecka. Vi är mästare i gula kort-kategorin i år också, något som behöver stävjas inför kommande säsong. För trots att vi har en bred trupp så blir vi farligt sargade när korten och skadorna hopar sig, det är tydligt nu.

Gefles vinstmål
Maken till dråpligt jävla skitmål. Firma Andersson och Hadzikadunic har förmodligen haft bättre dagar på fotbollsplan.  
 

Jonas Appelqvist2016-10-30 20:35:00
Author

Fler artiklar om Malmö FF

Friday I'm in Love: Hur går det för MFF med att ta ”nästa steg”?