Och vinnaren i kategorin Årets mål är......

Rakips: 32%
Adus: 4%

Hur det gick till
Oron fanns i MFF-leden. Den förväntade förlängningen hade blivit en högst trolig icke-förlängning och hade dessutom delat MFF-familjen - en del som tog Guilles rygg och ville att han skulle få ett nytt kontrakt oavsett och en del som tyckte att styrelsen gjorde rätt som höll igen.
Oavsett vilken fot man stod på började man förstå att matchen mot Gefle kunde bli en av de sista för Guille i MFF-tröjan. På ett tag åtminstone.
Guille fick chansen från start och var några centimeter från en drömstart när han prickade stolpen redan i första minuten. Det var å andra sidan också i princip det enda av värde som hände i första halvleken och det var många som i det läget lutade åt foten som sa "Guille blir aldrig vad han varit igen".

Men i den andra halvlek visade Guille upp en annan sida. Efter drygt två minuter slog Eikrem, vem annars, en hörna mot främre stolpen där Molins dök upp och knoppade in 1-0. Det var det första...

Det andra kom knappt 10 minuter senare. Anton Tinnerholm drev upp bollen på högerkanten. Tappade bollen enkelt, men kämpade tillbaka bollkontrollen och slog snabbt ett inlägg mot den främre stolpen där Guille dök upp igen. Den här gången nickade han inte. Den här gången såg han ut att komma fel till bollen, men ack så fel man kan ha. Ack så fel.
Och ack så rätt Guille gjorde det.
För han kom inte fel. Han kom helt rätt. Helt rätt för att klacka in bollen i höjd med straffpunkten. Ett fullständigt briljant mål av en briljant spelare.

Det blev också ett avsked. Ett naturligt avsked. Tack Guille!