Lagbanner
Ute I Europa talar man om Malmö. Jepp!

Ute I Europa talar man om Malmö. Jepp!

I ombordtidningen som ligger i stolsfickan på Norwegians plan kan man läsa ovanstående lilla notis. Inga stora åthävor, ingen flashig rubrik, bara ”Trending”.

Måste erkänna att det kändes väldigt speciellt att sitta där, på tiotusen meters höjd, med Simon Kroon i knät. Var det verkligen sant? Såg jag rätt?  Det var svårt att fatta, att mitt ibland alla glassiga annonser och chicka reportage, var det Kroon som kom rusande fram i all sin himmelsblå glans. Hjärtat bankade lite extra när jag läste den korta notisen och fattade att det stod om MFF i ombordtidningen på Norwegians plan och ja, ute i Europa talar man om Malmö!  

Var nästan på väg att visa notisen för stolsgrannen, på väg att berätta om Kroon och de andra hjältarna från Malmö, men jag hejdade mig. För även om man talar om Malmö ute i Europa så kanske inte gemene grek, turk eller portugis är hundra procent uppdaterad och intresserad. Än. Killen som serverade kaffet ombord var svensk, men såg inte direkt ut att vilja bli uppdaterad om Kroon & Co han heller, så jag lutade mig tillbaka o njöt av känslan. Ute i Europa talar man om Malmö!  
 
Tankarna vandrade och jag tänkte, att nästa år, nästa år är det ett helt uppslag som är himmelsblått. Då kommer varenda turk, grek och portugis att ha full koll på MFF. Då kommer stolsgrannarna på planet att tävla om att få utbyta initierade åsikter om Kroon & Co med någon (undertecknad) som kommer från samma stad, någon som sett dem live. Då kommer kabinpersonalen att vara idel öra för att få senaste nytt från Malmö Stadion.

Nästa år är det vi som är chicka och glassiga. Nästa år pratar ALLA om Malmö.

För vi har satt trenden!

Katarina Wittgardulf.nilsson@svenskafans.com2014-10-28 21:30:00
Author

Fler artiklar om Malmö FF

Friday I'm in Love: Hur går det för MFF med att ta ”nästa steg”?