Mikael Hjelmberg efter Vasalundsmatchen
Mikael Hjelmberg sådär lagom nöjd --------- Foto: Bror Rosenback

Mikael Hjelmberg efter Vasalundsmatchen

Väsby redaktionen fick sig en pratstund med Väsbys tränare Micke Hjelmberg efter matchen mot Vasalund som slutade 2-2

 Stor dramatik idag. Känslan direkt efter slutsignalen?

 - Blandade känslor. Väldigt glad över kvitteringen på slutet, men faktiskt ganska besviken på vår totala insats i matchen.

Varför är du besviken på insatsen?

 - Jag tycker inte vi kommer upp i normal standard i vårt passningsspel. Vi tappar för mycket boll i kombination med att vi blir lite för stillastående i vårt anfallsspel. För få rättvända spelare och för få längre anfall. Det är inte skitdåligt men inte den standarden vi kräver av oss själva.

Några positiva saker du vill lyfta fram?

 - Känslan att vi kan resa oss, komma igen och aldrig ge upp. Trots underläge i matchens slutskede så vet vi att vi vända på matchen. Vi gör 2-2 och har efter det även bud på ett 3-2 mål. Vi är fortfarande obesegrade på hemmaplan och har inte förlorat i höst! Vi leder serien och är med i racet. Vi gör en mindre bra insats idag, men vi håller ihop som lag, fightas hela vägen in och får med oss en poäng mot ett bra lag på en dålig dag.

Nu åker ni upp till Boden på söndag, vad tror du om den matchen?

 - Utmärkt match! Vi kommer åka upp till Boden för att ta 3 poäng. Vi ska fokusera på att göra en bättre prestation där uppe än vad vi gjorde idag.


Thomas Thudin – Daniel Sundgren, Jonatan Lundevall, David Fällman, Christoffer Eriksson – Sal Jobarteh – Bryan Massa, Nicklas Maripuu, Robin Quaison, Robin Palacios – Osman Sow

Sal Jobarteh – Adam Modin (60), Robin Palacios – Jacob Eriksson (70), Nicklas Maripuu – Jonas Iwersen (85)

1-0 , min 39 Robin Quaison

1-1   ,min, 61

1-2   ,min 83

2-2 ,min 90 Jonatan Lundevall

Roy RosenbackRoy Rosenback2011-09-21 07:58:44
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna