Mikael Hjelmberg om Akropolis matchen
En fundersam Mikael Hjelmberg ------ Foto: Bror Rosenback

Mikael Hjelmberg om Akropolis matchen

Väsby United - Akropolis IF 0 - 0

Väsby redaktionen ringde upp Väsbys tränare Micke Hjelmberg efter matchen mot Akropolis

 0-0   idag. Hur är känslan så här efter matchen?

Stor besvikelse självklart. Jag tycker att vi är det bättre laget matchen igenom och skapar tillräckligt med målchanser för att göra minst ett mål. Vi känner allihopa att det här var en match vi borde vunnit. Därför är vi självklart besvikna

Underskattade ni Akropolis?

Absolut inte. Några sådana tankat fanns inte alls. Akropolis är ett bra fotbollslag, det visste vi om. Spelarna arbetar väldigt hårt matchen igenom. Vi släpper till en målchans emot oss och skapar betydligt mer framåt. Med normal utdelning vinner vi den här matchen klart. Idag saknades skärpan i avslutsmomentet i kombination med att deras målvakt gör några räddningar av den svettigare modellen.

 Stor dominans i framförallt andra halvlek. Vad sa ni till spelarna i paus?

Ingen panik! Fortsätta flytta runt bollen så kommer vi få våra lägen. Att ha fart i bollen är alltid nyckeln. Vända spel, tvinga motståndarna att flytta, hota in mellan dom när vi kan. Spelarna gör det bra i andra halvlek. Vi får ett stort tryck och Akropolis får försvara sig lågt i långa perioder.

Vad säger du om fortsättningen på hösten?

Otroligt spännande och utmanande. Vi kommer vara med i racet även framöver. Vi skakar av oss dagens match, tar nya tag och ska åka upp till Umeå nästa helg och gå för 3 poäng där.

Thomas Thudin – Daniel Sundgren, Jonatan Lundevall, David Fällman, Christoffer Eriksson – Sal Jobarteh – Bryan Massa, Robin Palacios, Robin Quaison, Jacob Eriksson – Osman Sow

Jacob Eriksson – Daniel Ålund (45)

Roy RosenbackRoy Rosenback2011-09-03 07:18:41
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna