Möt SvenskaFans nyförvärv - Sebastian Ahokas!

Möt SvenskaFans nyförvärv - Sebastian Ahokas!

SvenskaFans välkomnar Sebastian Ahokas som ny redaktör. Sebastian har bl.a. Sveriges Radio och Borås tidning på sin meritlista där han jobbat som reporter och redaktör och kommer närmast från SVT och tjänsten som onlinespecialist.

SvenskaFans tranfserfönster har inte stängt - välkommen Sebastian!

Den klassiska frågan: Hur känns det? 
– Tack så mycket! Det känns väldigt bra. Känns spännande att vara med på båten och en resa som jag tror kan bli riktigt kul framöver.

Berätta lite om dig själv!
– Göteborgare med hjärtat i Borås och London. När fotbollskarriären sket sig under tonåren, inte på grund av skador utan bara för att jag var sämst, så fann jag skrivandet istället. Pratar om, tittar på och skriver mer än gärna om sport, framförallt fotboll. Även innebandy och hockey lockar mitt intresse.

Vad gjorde att du sökte dig till SvenksaFans?  
– I flera år har jag varit inne på sajten för att läsa både artiklar och forum. För ett par år sedan började jag också själv skriva för sajten, då för Arsenal-redaktionen. Så SvenskaFans har legat nära hjärtat och som bokmärke på datorn. Att få vara med och bygga upp sidan och jobba med alla duktiga skribenter ska bli riktigt roligt.

Vilken kommer din roll att vara? 
– Redaktör på centralredaktionen. 

Vad ser du mest fram emot i det nya? 
Oj, bra fråga! Att på ett eller annat sätt lyfta alla kunniga skribenters texter och utveckla SvenskaFans skulle jag nog säga. 

Och sist, men inte minst - vilka/vilken är lagen/laget i ditt hjärta?
– Västergötlands stolthet IF Elfsborg har störst plats i hjärtat, men även Arsenal tar upp en stor del av både hjärta och tankekraft. 

Sebastian kommer att ha Göteborg som bas och tillträder sin tjänst den 3/4. 
 

SVENSKAFANS.COM2023-04-03 19:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans