Lagbanner
Bildgalleri och videovisning från matchen i lördags
Clara Flenhagen och Ebba Sjögren skriker ut sin glädje efter matchen.

Bildgalleri och videovisning från matchen i lördags

Här bjuder vi på som tidigare utlovats på rörliga bilder och glädjebilder efter matchen då Pekings damlag avancerade till Elitettan.

  
Alma Sjödahl till vänster fick pris som matchens lirare av arrangören, här tillsammans med lagkapten Filippa Sjöberg som också fick motta ett pris för hela lagets räkning .

Försvaret har varit ett av lagets styrkor. Där har tvillingsystrarna Irma och Selma Cajlakovic bidragit mycket med sitt spel i backlinjen. Har man spelat fotboll tillsammans sedan barnsben blir man osedvanligt samspelta. Vem som är vem på bilden kan jag inte avgöra!



Kan man inte nästan ta på glädjen i de här olika lagbilderna? Fotografen Göran Modeen tycker i alla fall det!

Precis innan tjejerna gick in omklädningsrummet fick de motta den här pokalen som Årets lag 2020 i Norrköping. Guldköping och Exilsnokarna Stockholm stod bakom priset, som sponsrades fullt ut av Stockholms falangen! Klicka på länken nedan så får ni 30 sekunder stolhet och glädje då pokalen överlämnades!
https://www.youtube.com/watch?v=T-AH9mIxGLI

Sist men inte minst rörliga bilder från matchens slutminuter och den efterföljande glädjen och euforin då domaren blåste av matchen! Klippet är sammanlagt 4 minuter:
https://www.youtube.com/watch?v=B7gSNekZqqA


 

Göran Modeengoran.modeen@gmail.com2020-10-19 12:00:00
Author

Fler artiklar om IFK Norrköping

Spelarbetyg: Mållöst och monotont på Örjans vall
Betyg efter en helvild kväll i Borås