Lagbanner
"Just nu är det surt, just nu är det tungt" - Intervju med Levi.

"Just nu är det surt, just nu är det tungt" - Intervju med Levi.

Kanske var det så att Jonathan Levi egentligen bara ville dra raka vägen hem. Han var (så klart) märkbart besviken på dagens insats. Men han kom ut till pressrummet och fick ge sin syn på kvällens match.

Då står vi här, efter en förlust. Du kändes frustrerad idag på både domaren och på dina medspelare. Hur ser du på matchen?
-Om du upplevde det så, så ber jag om ursäkt (det behöver han inte göra). Men det är mycket känslor och jag hoppas man förstår det. Jag och Kristoffer Karlsson (domaren) vi känner varandra. Vi kan ha högt i tak när vi snackar. Men…man blir frustrerad, och idag lite extra. Just nu är det surt, just nu är det tungt.
 
Jag tycker du är matchens IFK:are. På grund av att du just "taggar till". Jag pratade även om dig på presskonferensen. Båda tränarna håller med om att du var bland dem bästa på plan. Jag skrev också att det känns som jag sett den här matchen 100 gånger, vad är det som inte stämmer? Bra första halvlek, sen faller laget igenom i andra halvlek.
-Ja…du sätter fingret på hur det känns. Jag vet inte om man kan göra 90 bra minuter, det vet jag inte om man kan. Jag har i alla fall inte upplevt det under min tid i IFK. Det är ofta bara en halvlek, förra veckan för det andra halvlek, sen är det första halvlek…ja du fattar. Ibland är det 30 minuter, ibland är 45 minuter. Och nu är det så att vi inte kommer upp till en nivå, det gör vi inte. Första 10 är grymma, första halvlek är bättre offensivt. Sen är de duktiga, det får man ge dem. De gnuggar på och tror på det de det gör, och sitt sätt och spela. Det är jobbigt att möta emellanåt.
 
Hur ser du på framtiden…i IFK?
-Jag…har kontrakt här. Jag trivs här på många olika sätt. Sen har jag drömt om att få spela fotboll utomlands. Jag hoppas kunna uppnå det en dag. Samtidigt kommer jag göra allt för emblemet på bröstet.
 
Kör hårt, vi ses.
-Det gör vi.
 

Christian Sjöstrandchristiansjostrandnkpg@live.sechristianlejoun2022-07-03 21:35:15
Author

Fler artiklar om IFK Norrköping

Spelarbetyg: Mållöst och monotont på Örjans vall
Betyg efter en helvild kväll i Borås