Lagbanner
Res med Exilsnokarna till matchen mot Häcken GRATIS

Res med Exilsnokarna till matchen mot Häcken GRATIS

En utvald skara kan sitta på en buss till Norrköping från Stockholm för att se matchen mot Häcken den 1/9. Hur man kan bli utvald och övrig information om detta exklusiva event kan ni läsa om nedan!

Bussen avgår från Cityterminalen kl 13. Vi kommer äta och dricka lämplig dryck på restaurangen på Platinumcars arena kl 15, då vi räknar med att bussen är framme. Vill du vara med på denna resa swisha 100 kronor till vår kassör Mika Timonen på mobilnummer 0735 102923. När vi är på restaurangen får du 100 kronor rabatt på mat och/eller dryck genom att anmälningsavgiften betalas tillbaka till dig på swish. Matchen börjar kl 16:30.

Observera att var och en får inhandla biljetter själv till matchen. Vi är i olika åldrar en del vill sitta, en del vill stå på Curvan. En del Exilsnokar har också årskort och har biljetter ändå.

Hur blir man då utvald att få vara med på denna resa? Jo genom att vara medlem i Exilsnokarna Stockholm. Så när du swishar 100 kronor till Mika så skriv resa och namn och medlemsnummer i meddelandefönstret. Om du ämnar att inte åka tillbaka till Stockholm skriv också enkelresa.

Är du inte medlem så kan du bli utvald att få följa med på resan ändå, genom att betala årsavgiften för medlemskap för en ringa kostnad av 150 kronor. Swisha den summan då också till kassör Mika på numret angivet ovan d v s 0735 102923. Har du tidigare varit medlem ange ditt medlemsnummer. Har du glömt det ange ditt för och efternamn så hittar vi dig den vägen. När man är medlem hos Exilsnokarna får man också 15 % rabatt på ordinarie pris på maten samt utvald dryck, på vår stampub O Learys Gamla stan där vi ser Pekings matcher tillsammans!   

Det har tidigare av misstag gått ut info om att bussen snart är fullsatt, så är ännu ej fallet. Men sista anmälningsdag är 22/8 så anmäl dig snarast. Samt håll dig uppdaterad om resan och övrig info om oss Exilsnokar här: https://www.exilsnokarna.se/ Kryssa också i att du vill ha mail så fort hemsidan uppdateras så missar du inget.

Hoppas vi ses på bussen den 1/9!


  
 

Göran Modeengoran.modeen@gmail.com2024-08-19 16:31:00
Author

Fler artiklar om IFK Norrköping

Spelarbetyg: Mållöst och monotont på Örjans vall
Betyg efter en helvild kväll i Borås