Lagbanner
Sommarens bästa spelare är Totte Nyman

Sommarens bästa spelare är Totte Nyman

Vi på redaktionen har slagit ihop betygen för juli och augusti månad. Den spelare som då var sammantaget bäst var Totte Nyman med ett snittbetyg på 3,57. Tätt följd av en nära kompis till honom, målvakten Mitov Nilsson med ett snitt på 3,50.

Nu på söndag väntar Häcken och den första matchen i höstmånaden september. Här läggs också starten till vem som ska få den ärofyllda titeln hösten spelare. Om Mitov och Totte vill ha tätkänning i den individuella tävlingen, så kan väl Totte göra ett mål och Mitov hålla nollan! Vi önskar båda två och alla andra i laget ett varmt lycka till i alla höstens matcher.

Det vore trevligt och skönt för alla parter att vi vinner tillräckligt många matcher så snabbt som möjligt, så att det blir tillräckligt mycket luft till de nedre strecken. En spelare som skulle kunna blanda sig in i toppstriden till att bli höstens spelare, är vårt nyförvärv David Moberg Karlsson. Sen har vi vår isländske vulkan Trasten. En bubblare skulle kunna vara vår unga talang Neffati. Det här laget är alldeles för bra för att dras in i en bottenstrid i höst.

KOM IGEN NU GRABBAR KÄMPA FÖR DEN BLÅ STJÄRNAN!
 

Göran Modeengoran.modeen@gmail.com2024-08-30 08:55:00
Author

Fler artiklar om IFK Norrköping

Spelarbetyg: Mållöst och monotont på Örjans vall
Betyg efter en helvild kväll i Borås