Lagbanner

Viktig info om Exilsnokarnas medlemsresa till Norrköping

På söndag avgår bussen till Norrköping för matchen mot Häcken på Platinumcars Arena. Nedan följer viktig information om vår resa så allt fungerar som det ska.

Den här ovanliga och sällsynta halsduken kommer synas i ett större antal än vanligt på matchen mot Häcken.

Bussen avgår från Cityterminalen gaten är märkt med Norrköping och antagligen även Exilsnokarna. Bussen avgår kl 13 men ska vara på plats 15 minuter tidigare. Se till att du är där i god tid så att vi kan vara framme senast kl 15. Då öppnar restaurangen som vi har bokat. Det är ingen dålig mat som serveras då vi kommer fram. Det blir högrevsgryta med kantareller, rotfrukter, potatispuré, persilja och aioli. Maten kostar 179:- men du som åker med bussen betalar bara 79:- eftersom anmälningsavgiften återfås på restaurangen. En sanslöst bra deal!!! När vi kommer fram så har Mats Willner lovat att möta upp oss, samt göra vad han kan för att ta med en än så länge hemlig gäst. Det kan vara Telo, det kan bli Ortmark. Eller någon annan!

Så förutom att vara på bussterminalen i god tid innan kl 13 är det viktigt att veta en annan sak. Du ansvarar själv för att köpa biljett till matchen. De som vill sitta ner köper biljetter på Östra läktaren sektion N rad 18 och 19. Vi som har starka ben och vill stå upp gör givetvis det på Curva Nordahl! Biljetter kan du köpa via länken här:https://ifknorrkoping.ebiljett.nu/Tickets/Choose/573?S=0
Har du aldrig köpt biljett tänk på att du då måste skapa ett konto för detta. Det är inget svårt det är bara att följa instruktionerna. Jag är 69 år och klarade det själv helt utan hjälp!

Är du inte medlem och vill veta mer gå in på vår hemsida här: https://www.exilsnokarna.se/

Vi får hoppas på en rolig och underhållande match med en hög stämning på läktaren. Det blåser hårda vindar runt vårt kära IFK Norrköping på många sätt just nu. Dagen efter matchen kommer det att vara ett extra årsmöte där en ny valberedning väljs. Vi som inte har möjlighet att vara med där kan visa vårt stöd till laget på läktarna.

Nu kör vi! Tillsammans ska visa att vi är den viktiga tolfte spelaren PUBLIKEN…   
 

Göran Modeengoran.modeen@gmail.com2024-08-31 10:17:00
Author

Fler artiklar om IFK Norrköping

Spelarbetyg: Mållöst och monotont på Örjans vall
Betyg efter en helvild kväll i Borås