Lagbanner
Zlatan vs IFK=sant?
Han höjer temperaturen

Zlatan vs IFK=sant?

Det har ryktats tidigare att IFK Norrköping ska spela träningsmatcher utan publik mot andra lag i Mellansverige. Under onsdagen blev det officiellt att fem träningsmatcher inplanerats under maj månad.

IFK, Brage, Örebro, Sirius, Hammarby och Djurgården kommer att mötas inbördes i en enkelserie. Matcherna kommer att TV-sändas. Mer information om avsparkstider och var man kan se matcherna kommer inom kort.

Då Östgötaportens liksom Teknikhallens konstgräs ska läggas om kommer endast matchen mot Djurgården att spelas på hemmaplan. Det blir samma typ av konstgräs som tidigare, alltså inte hybridgräs som det finns de som förespråkat.

IFK:s matcher spelas enligt följande:
2 maj Örebro SK – IFK
9 maj Hammarby IF – IFK
16 maj IK Brage – IFK
23 maj IK Sirius – IFK
30 maj IFK – Djurgårdens IF

Det har börjat spekuleras i att en viss Zlatan kommer att spela med Hammarby. Om det blir så kommer intresset för matcherna att öka ordentligt, men låt oss till att börja med glädjas åt att få se vårt kära IFK i aktion igen. Om det så småningom blir spel av tävlingskaraktär och inför publik redan till sommaren återstår att se, redaktionen på Guldköping är i alla fall beredd att rapportera vad som än händer.

Gunnar Källgkaell@yahoo.se2020-04-16 02:06:17
Author

Fler artiklar om IFK Norrköping

Spelarbetyg: Mållöst och monotont på Örjans vall
Betyg efter en helvild kväll i Borås