Ny förlust på träningslägret i Vitryssland

Lördagens träningsmatch i Vitryssland mot Dinamo Minsk som spelar i högsta ligan Belarusian Premier League slutade med förlust: Resutat: Dinamo Minsk - AFC Eskilstuna 2 - 0 (2 -0)

Första halvlek:
Hemmalaget visade direkt vilken hög nivå laget håller. Flera farliga uppspel från backlinjen , AFC kunde inte hålla emot lång stund innan Minsk tog ledningen med 1-0
bara minuter senare kunde Minsk öka på till 2-0 efter en nick. AFC var inte med riktigt på deras snabba och långa spelvändningar från deras backlinje i början av halvleken.

Ju längre halvleken pågick ju mera spelade AFC upp sig riktigt (70-30 % i bollinnehav för AFC andra halvan))ordentligt utan att skapa något målfarligt framåt än så länge.
Minuter innan halvlek utgick en skadad Robert Åstedt och in kom brassen Wellison.
Med minuter kvar av halvleken hade Ousmane Camara ett bra avslut invid stolpen som Minsk målvakten lyckades rädda till hörna. På denna  var AFC mycket nära en reducering.

Andra halvlek:
Mittbacken Alexander Michell ut och in med Michel Dado Termanini från 46 min. Ytterligare halvtidsbyte, ut med målvakten Gianluca  Curci och in med bulgaren Mihail Ivanov i målet.
Minsk trycker upp bra i början av halvleken och har skaffat sig två hörnor.

AFC har åter kommandot på banan (70-30 %). och skapade en bra chans, men det ville sig inte. Också in på banan är nu Rinor "Nuri" Nushi. Likaså Ferid Ali som varit långtidsskadad.
Adnan Kojic ut och Gustav Jarl in. Ut gick också Ousmane Camara och in med Michael Kargbo.

Matchen slutar 2-0 trots ett kompakt spelövertag för AFC. Vi saknar helt enkelt målgörare i dagens uppställning. Vi får glädjas åt spelet ute på banan.