Ny spelare lämnar AFC

Ny spelare lämnar AFC

Denna gången är det Blåvitt-lånet Rasmus Wikström som lämnar AFC OCH IFK Göteborg. Mittbacken ansluter till danska Bröndby IF.

Under försäsongen snappade AFC Eskilstuna upp Rasmus Wikström på lån ifrån Göteborg. Mittbacken hade varit skadad under en längre tid, men innan det var han mer eller mindre ordinarie i änglarnas backlinje. I sin tid i AFC har mittbacken imponerat och kommer att bli ett stort tapp för Eskilstuna. Detta lämnar AFC med endast 2 rena mittbackar, även om man har flera spelare som kan göra ett jobb där. 

Rasmus flyttar alltså bort ifrån Sverige för spel i danska Bröndby IF. Bröndby är en klassisk dansk klubb som har vunnit Danmark's högsta liga 11 gånger och har bland annat haft spelare som Daniel Agger och Michael Laudrup kontrakterade. 

Detta innebär att AFC förmodligen kommer att dyka in i marknaden för en ny mittback just eftersom det ser lite dåligt ut med djup på den platsen. 

Enligt mina källor kommer AFC även presentera en ny spelare under dagen vilket ska bli intressant. Om så är fallet kommer en spelarpresentation ut efter AFC gjort det offentligt! 

Jag vill tacka Rasmus för sin tid i klubben och önskar honom lycka till i Danmark. 

Forza AFC! 
 

Isac Vestholmisac.w@live.seTwitter: Isacvestholm2021-07-29 11:44:00
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna