Nya spelare till Karlstad BK

Här presenterar vi kort de nya spelarna som skrivit på för Karlstad BK inför säsongen 2013

Idag (2013.02.01) fredag em så har precis Erik Janson skrivit på för Karlstad BK. Erik som är född -91 är en mittfältare som närmast kommer från Sleipner men har också ett förflutet från IFK Norrköping.
Erik säger kort till hemsidan (efter påskrift var det raka vägen till omklädningsrummet för träning) att ”det skall bli otroligt roligt med en ny utmaning och jag har fått en väldigt bra bild av KBK. Nu skall det bli mycket inspirerande att få träffa och träna med resten av gänget”
KBK´s tränare Stefan Jacobsson säger till hemsidan att ”det är en mittfältare med härlig arbetskapacitet som löper på stora ytor mellan straffpunkterna” Spelaransvarige i KBK Ulf Gustafsson säger att ” detta känns bra. En typisk tvåvägsspelare som också får och har fina vitsord som lagspelare”

Idag (2013.01.28) blev det klart att Grumsbördige Sebastian Carlsson kommer att spela för KBK denna säsong. Sebastian är född -90 och är en mittfältare som förra säsongen spelade med CU.
- ” Det är skönt att jag bestämt mig och det känns väldigt bra. KBK´s lagbygge ser jag som en härlig utmaning. Nu är det bara upp till mig själv att köra på och ge järnet”…. säger Sebastian till hemsidan.
KBK´s tränare Stefan Jacobsson säger om Sebastian att
det är en bolltryg, hårt arbetande central mittfältare med viss näsa för avslut också. Han har tränat med oss ett tag och visar upp en fin vilja. Kul att han valde att spela med oss!!”
Senioransvarige Ulf Gustafsson säger om Sebastian atthan har en go känsla med bollen och är väldigt mogen i spelet. Sebastians karaktär med attityd och hårt jobb gör honom till en viktig lagspelare. Tror att han kommer utvecklas riktigt bra i KBK.

I dag (2013.01.22) så skrev Örebrokillen Anel Coralic på för KBK. Han är född -92 och beskrivs som en mycket intressant forward. Anel spelade senast för Örebro Syrianska och har även meriter från USA samt ÖSK`s talangtrupp.
Anel säger till hemsidan att ”jag ser med spänning fram emot säsongen i KBK  Jag hoppas självfallet tillföra en del och hjälpa KBK i de utmaningar som vi har framför oss. Min känsla är att KBK har ett härligt gäng på gång där vi tillsammans skall göra en bra säsong”
KBK´s senioransvarige Ulf Gustavsson säger om Anel att ” han har verkligen gjort bra ifrån sig när han varit här och provtränat med laget. Anel har en kanoninställning med stor potential. Skall bli intressant att följa honom”
KBK´s tränare Stefan Jacobsson säger att ”Anel är en klok/bra spelare med härlig speluppfattning och bra passningsspel. Han passar på alla offensiva mittfältspositioner”

(2013.01.09) Det har varit på gång en längre tid men nu är namnunderskriften på kontraktet klart. Miralem Malic har tillhört Örebro SK under två säsonger och drar nu på sig KBK-tröjan säsongen som kommer.
Miralem (född 1992) beskrivs som en snabbfotad och explosiv forward. ”Mirre” kom till Örebro SK från Arboga södra. Under de två år som han spelat med ÖSK så har det varit i en talangtrupp och ÖSK´s U21-trupp.
”En spelare med fart i som är riktigt bra fotbollsutbildad. Han gjorde ett seriöst intryck på oss under de träningar som han varit på och vi tror väldigt mycket på honom. Han verkar vara riktigt hungrig på att göra bra ifrån sig i Karlstad BK” …..säger senioransvarige i KBK Ulf Gustavsson till hemsidan.
KBK´s tränare Stefan Jacobsson säger att…”det är väldigt roligt att Mirre valde KBK. Att vara kvick i spelet är viktigt och han är en bra fotbollsspelare som har snabbhet som spetskompetens. Vi hoppas självklart få nyttja den snabbheten väldigt mycket i sommar”

(2013.01.09) Bläcket har nog inte riktigt torkat än för i em blev det klart. Timmy Wilhelmsson skrev på för Karlstad BK. När hemsidan kliver in på KBK´s kansli så höll media redan på med intervjuer och fotografering om KBK´s senaste nytillskott. 
Timmy är en forward som är född 1989 och senast spelade han för Sylvia.
KBK´s spelaransvarige Ulf Gustavsson säger om Timmy att ”en bra spelare som jag tror och hoppas på. Vi är väldigt nöjda med att få Timmy till KBK”
KBK´s tränare Stefan Jacobsson om Timmy ”Jag är jäkligt glad att styrelsen gjort klart med Timmy. Har sett honom ett antal matcher när han spelade för Sylvia och jag tränade Skövde. En duktig lirare som har en tjurighet som är väldigt jobbig att möta….nu finns han hos oss!
 

KBK12013-02-02 08:43:00
Author

Fler artiklar om Karlstad BK