Chefredaktörens blogg: Nytt på SF

Denna vecka lanserar vi en ny puffbox som roterar med olika innehåll.

Teknikutvecklingen på SvenskaFans har fått upp ångan rejält igen, och den här veckan lanserar vi en ny roterande puff-box uppe till höger på startsidan (och alla ligastartsidor)

Där det tidigare enbart var de mest lästa artiklarna senaste timmarna, finns nu även de åtta lagforum som har flest inlägg senaste dygnet, och de artiklar som är mest kommenterade.

Vi hoppas den uppdateringen ska göra det enklare för våra besökare vilka artiklar och forum som är hetast för stunden. Framför allt "Hetaste forum" har varit en efterlängtad tjänst sedan den ändrade plats vid plattformsbytet i fjol.

Har ni läsare några förslag på annat som bör ingå i den här typen av box, kommentera gärna nedan!

Nästa vecka, troligen på måndag, kommer en hyfsat stor uppdatering på våra forum som vi hoppas att ni medlemmar och läsare ska gilla. Mer om det så snart den funktionen är live.

* * *

Starkt och viktigt av Ängelholm att vinna hemma med 2-1, även jag tror att de hade behövt det 3-1-mål de hade många chanser att ordna. Syrianska var oväntat blekt, men måste ändå få favoritskapet inför returen i helgen. Kan Ängelholm göra en ny bra insats i Södertälje kan detta bli en riktig rysare.

* * *

Anders Nettelbladt2011-10-28 15:30:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans