Oavgjort i Oskarshamn: ”Många olika tankar”
FFF fick inte hål på Oskarshamn, men leder fortfarande!

Oavgjort i Oskarshamn: ”Många olika tankar”

FFF spelade oavgjort borta mot Oskarshamns AIK och höll nollan för 15:e gången denna säsong. Då Lunds BK samtidigt förlorade drygade Gulvitt ut serieledningen.

Första halvlek var en jämn historia där inte några större målchanser skapades åt något håll. I andra halvlek hade FFF en bra period där man tryckte ned Oskarshamns AIK, men han hade samtidigt problem att skapa stora målchanser. Hemmalaget hade ett friläge men sköt utanför. I övrigt skapades inte mycket av värde alls. FFF, som bytte in Leonardo Farah Shahin och Hugo Tilly i andra halvlek, var riktigt stabilt bakåt och höll nollan för 15:e gången men fick det inte att lossna riktigt offensivt. Positivt var att FFF tog poäng igen, samtidigt som Lunds BK inte gjorde det.

– Det är svårt att summera, många olika tankar. Å ena sidan så var det skönt att vi återigen var stabila bakåt och inte lät Oskarshamn skapa några riktigt heta lägen. Samtidigt vill vi vinna och gick för att vinna men vi sliter lite med att skapa några riktigt heta målchanser, men jag har stor tro på att vi kommer komma med ny energi nästa vecka och trycka dit några bollar emot Ariana! säger keepern Anton Andersson.

 

RED2024-10-12 23:20:00
Author

Fler artiklar om Falkenberg