Lagbanner
Ett årskort som aldrig varit viktigare: ”Måste göra allt vi kan”
Även om Eyravallen blir lika tom som på bilden under 2021 är det A och O att fortsätta finnas där för ÖSK, understryker supporterklubben Kubanerna.

Ett årskort som aldrig varit viktigare: ”Måste göra allt vi kan”

Som en aktiv supporter till laget i ditt hjärta bör det alltid vara en självklarhet att äga ett årskort. Men att ställa upp och investera i ett säsongsabonnemang till Örebro SK:s hemmamatcher 2021 betyder mer än någonsin, enligt supporterklubben Kubanernas ordförande. ”Du är med och hjälper klubben i en mycket ansträngd situation och får samtidigt flera fördelar själv”, säger Magnus Eriksson Malm.

En mycket märklig allsvensk säsong tog slut för endast ett par veckor sedan. 

Men redan nu är det dags att börja ladda om för nya utmaningar som stundar efter årsskiftet i fortsatt ytterst ovissa tider. 

Hur 2021 kommer att forma sig för Örebro SK i den coronaviruspandemi som råder är helt omöjligt att säga. Men en sak är säker. Nu när årskorten för nästa säsong är släppta vill supporterklubben Kubanerna se att alla som brinner för ÖSK gör slag i saken och köper åtminstone ett abonnemang var på gamla Eyravallen. 

– Vi måste göra exakt allt vi kan för att vara med och stötta i det pressade läge som just nu är en verklighet. Genom att köpa årskort är du med och hjälper klubben i en mycket ansträngd situation, säger ordförande Magnus Eriksson Malm. 

Magnus Eriksson Malm är väldigt tillfreds över att nästan alla som ägde årskort under 2020 valde att stå kvar och inte krävde några pengar tillbaka – trots att det inte blev en enda minut allsvensk fotboll för någon svartvit själ på läktarna. 

– Det gör mig stolt och glad. Det visar på ett stort engagemang. Det gäller att vi bygger vidare på det, även om det skulle visa sig bli lika tomt och illa under nästa år. Dessutom är det en markering som visar att vi bryr oss om föreningen och som gör spelarna, ledarna och personalen på kansliet ännu mer motiverade att gå till jobbet.

Stort värde

Örebro SK har tydliggjort att de som köper årskort före 31 januari kommer att prioriteras gällande plats på läktarna om det blir spel med reducerad publik, vilket verkligen inte framstår som någon omöjlighet, under i alla fall delar av 2021. Vid händelse av publiklösa matcher garanteras du som köpare även att få pengarna åter för matchen eller matcherna det handlar om.

– Du får alltså flera fördelar själv av att äga ett årskort. Det stärker även ditt eget band till ÖSK. Jag hoppas verkligen att situationen i samhället blir bättre och att det kan bli ett visst stöd på plats i alla fall. 

Årskortet kan vara en perfekt julklapp till en eller flera ÖSK:are?

– Absolut. Det går jättebra att köpa i sista stund och du behöver inte ge dig ut i någon trängsel i en butik eller ett köpcentrum för att få tag på presenten. Sedan kan du även passa på att köpa medlemskap i ÖSK och souvenirer av både klubben och oss i Kubanerna när du ändå är igång, säger Magnus Eriksson Malm och skrattar. 

Läs mer och köp ditt årskort här

David Flatbacke-Karlsson@Daavvvvee2020-12-23 00:03:00
Author

Fler artiklar om Örebro