Lagbanner
Klä dig med stil – hjälp ÖSK: ”Helt rätt i tiden”
Dåtid och nutid möts på Kubanernas senaste supporterprodukt.

Klä dig med stil – hjälp ÖSK: ”Helt rätt i tiden”

Nu finns en tredje produkt i Kubanernas sortiment. Genom att köpa den nyframtagna collegetröjan håller du dig både varm – och bidrar till att stötta Örebro SK:s ekonomi i de tuffa tider som alltjämt råder. ”Det är bara att slå till”, säger supporterklubbens ordförande Magnus Eriksson Malm.

Efter att ha lanserat en t-shirt och en tygpåse släpper Kubanerna nu sin tredje souvenir.

Supporterklubbens collegetröja är svart med en anspelning på matchtröjor från forna tider med det klassiska ”Ö:et” med ÖSK-märket inuti på ena sidan. Tröjorna kostar 249 kronor styck och omkring 20 procent av inkomsten per varje såld tröja, 50 kronor, går till att hjälpa Örebro SK:s pressade ekonomi som tagit stryk i coronaviruspandemitiden.

– Produkten ligger helt rätt i tiden. Det känns väldigt kul att ha tagit fram en form av retrotröja. Naturligtvis ska du både se fin ut och kunna göra en insats för klubben i ditt hjärta, säger Kubanernas ordförande Magnus Eriksson Malm

Hur ser du på att Kubanerna ökar sitt utbud i webbshoppen?

– Det är förstås jättekul. Vi vill alltid bli bättre och skissar redan på vad som kan bli nästa produkt. Det går även bra att köpa en t-shirt och en tygpåse om du inte redan har gjort det, säger Magnus Eriksson Malm med ett skratt.

Du köper din collegetröja och stöttar ÖSK här. Det kommer även att bedrivas en viss försäljning på Österkrogen alldeles i närheten av Behrn Arena i samband med lördagens match mot Elfsborg med start runt 14-snåret.

David Flatbacke-Karlsson@Daavvvvee2020-10-02 23:47:00
Author

Fler artiklar om Örebro