Lagbanner
Bravida Arena, 2024-08-27 19:00

Utsiktens BK - Örebro
3 - 2

Utsiktens BK - Örebro SK 3-2: Ett mejl till Örebro SK
Stackars Valgeir som knappt spelade får vara objekt för fotot.

Utsiktens BK - Örebro SK 3-2: Ett mejl till Örebro SK

Ämnesrad: Jag kräver kompensation! Avsändare: Skribent på svenskafans OBS: Flaggad för skräppost

Hej,

Igår bevittnade jag en travesti till match på Bravida arena när ni lyckades förlora mot Utsikten och den skam jag känner dagen efter går knappt att beskriva i ord, för att inte tala om den sveda och värk ni har orsakat mig.
Först lyckas ni ta ledningen genom ett underbart inspel av Kroon som nickas in av Yasin, varför kunde ni inte göra exakt detta fem gånger till i matchen?
Men icke, ni lyckas istället släppa en hel fotbollsplan till yta bakom Björnstad som "kiken" utnyttjar och Lucas Perus huvudstad sätter enkelt 1-1. Direkt efter detta hade ni en uuuutmärkt chans att göra 2-1 men ni missade och vad hände då? Vad hände då? Nå, vad hände då?! Ni behöver inte svara på detta, det är en retorisk fråga. Jo, ni släpper in 2-1.
Och som ni släpper in 2-1. Modig blir ifrånsprungen, Bergmark glömmer bort att spelare finns, ribban träffas och ändå får de pricka in 2-1 i tomt nät. Stackars Malte, den gode målvakten som vaktar målet för ÖSK, han försöker sitt bästa. Herre jistanes, ni spelade ju BRA fram tills 1-1 men på något sätt lyckades ni förvandla en segerpannkaka till en en systemkalops.
I andra halvlek fick man upp lite förhoppningar då Yasin gjorde sitt bästa för att försöka få straff, vissa försök hade mer legitimitet bakom sig än andra men icke. Domaren glömde visselpipan i bilen och istället för att blåsa när Modig blir omkullknuffad kan Perus huvudstad göra 3-1 när han får nicka in 3-1 lika ohotat som Armand Duplantis vinner stavhoppstävlingar.
Sedan fick vi lite hopp, för givetvis måste ni ge oss det, för att smärtan ska bli värre efteråt. I ÖSK stavas hopp "Erik Andersson" och tack vare hans mycket vackra reducering anade man ändå morgonluft i staden som luktar fisk. Även spelarna verkade vakna till då Kalle nickade bollen perfekt mot stolproten men den labila och stabila målvakten Hadaya räddade.
Närme än så kom ni inte. Det blev inget mirakel på Bravida. Ingen andra raka seger, ingen vinst på bortaplan och ingen vändning.

Fanns det några som kom undan med äran i behåll? Nja, några kanske:
1. Tobias Björnstad

Jag vet att han lämnar oceaner av ytor bakom sig men det kanske är taktiskt (vad vet vi?) och hans offensiva spel var mycket fint.
2. Samuel Kroon
Gjorde en gedigen insats och borde inte ha bytts ut.
3. Erik Andersson
Vårt enda hopp.

Matchfakta, om ni vill ha det
Utsiktens BK - Örebro SK 3-2 (2-1)
0-1 Ahmed Yasin (ass. Samuel Kroon)
1-1 Lucas Lima (ass. Robin Book)
2-1 Predrag Randjelovic (ass. ingen)
3-1 Lucas Lima (ass. Malkolm Moenza)
3-2 Erik Andersson (ass. Tobias Björnstad)
Skott: 7-16
Varningar Utsikten: Ingen?!
Varningar Örebro: Elias Barsoum, Kalle Holmberg

Nej, usch, fy och blä. Att skriva om denna match är som att hälla salt i öppna sår och den sveda och värk det orsakar mig erfrodrar kompensation! Omgående!
Ni kan swisha kompensationen till 902 00 33.
Vet hut och fy skäms!
Avgå, någon!

Med vänliga hälsningar,
Mig, Per Ohlsjö, om jag vore 78 år gammal.

Per Ohlsjö2024-08-28 12:06:00
Author

Fler artiklar om Örebro