Lagbanner
NP3 Arena, 2024-09-23 19:00

Sundsvall - Öster
0 - 2

Spelarbetyg: "Vill spela mycket safe"

Spelarbetyg: "Vill spela mycket safe"

Betyg efter matchen mellan Sundsvall Öster 0-2 23/9.

Spelarbetyg ges till de som spelat minst 30 min.

GODKÄNDA:

Alibek Aliev (+) (ut 97´) har kommit igång med målskyttet och gjorde sitt nionde mål för säsongen. Han är ett hot i boxen både med huvudet och foten.

Lukas Bergqvist gjorde det bra defensivt där han stängde sin kant. Fick dock inte ut mycket av sitt offensiva spel.

Daniel Ljung (ut 84´) gjorde en bra insats där han var aktiv i offensiven och fick kröna det med ett snyggt 1-0 mål.

Tatu Varmanen (-) (ut 93´) gjorde det strålande defensivt men var svag offensivt. Han vill spela mycket safe för att behålla bollen inom laget men ibland måste han våga utmana mer.


VÄL GODKÄNDA:

Adam Bergmark Wiberg var väldigt aktiv och snabb i spelet. Assisterade till bägge målen som Öster gjorde med högklassiga inlägg.

Kevin Höög Jansson hade ett fint passningsspel och bra huvudspel. Han vann sina nickdueller och är en tung spelare att möta.

David Seger (+) var bra i passningsspelet och hjälpte sina medspelare i defensiven. Växer och växer ännu mer för varje match som går.

Niklas Söderberg (ut 84´) hade en god bollkontroll och kunde flera gånger erövra boll från motståndarna. Kunde utnyttjat sina avslutslägen på ett bättre sätt.

Robin Wallinder var stabil och höll nollan.


MYCKET VÄL GODKÄNDA:

Mattis Adolfsson (ut 93´) stod upp bra defensivt och hade ett fint passningsspel. Han är en trygg punkt bakåt och spelar med ett stort självförtroende.

Ivan Kricak var klokren defensivt och hade en fin blick för spelet. Han gör ofta bra insatser utan att hamna i formsvackor.

Stefan Pavlovic Susastefan99.susa@gmail.com2024-09-24 09:28:00
Author

Fler artiklar om Öster