Peter McGregor klar för Djurgården: "En snabb och kraftfull anfallare"

Peter McGregor klar för Djurgården: "En snabb och kraftfull anfallare"

Den 20-årige anfallaren är klar för Djurgården. Han gör sin första träning med laget i morgon onsdag.

Det har spekulerats länge och namnet har florerat i medier under den senaste tiden, och i dag blev det klart. Peter McGregor tillhör nu Djurgårdens IF.

Anfallaren kommer från Duhaney Park FC, som tillhör Jamaicas andradivision. Det rör sig om ett låneavtal över 2021 men med option om ett längre kontrakt.  Den 20-årige McGregor var nöjd över att det äntligen är klart, efter en lång kontakt med Djurgården.
– Väldigt roligt att komma till Djurgården. Det har gått över ett år och jag har tränat hårt under tiden. Ibland tre gånger om dagen, säger nyförvärvet till dif.se. 

Att Bosse Andersson varit en viktig del av övergången är inget McGregor döljer.
– Han tror verkligen på mig och det ger mig motivation. Bosse har sagt att jag kanske behöver tid att komma in i laget och vänja mig. Han har varit väldigt schyst och visat att han tror mycket på mig, så det kommer att bli bra, säger McGregor.

För de som inte har koll på vad det är för typ av spelare så beskriver han sig själv som en snabb och stark spelare, något som också Bosse bekräftar:
– Han är tuff, snabb, kraftfull och otroligt ambitiös. Han har kört hårt och ligger bra till konditionsmässigt, säger sportchefen. 

Peter McGregor gör sin första träning med laget i morgon onsdag, och han ser fram emot det väldigt mycket.
– Jag är väldigt entustiastisk och kan knappt bärga mig innan jag får komma igång med laget. Det känns väldigt bra att vara här.


Tankar om McGregor? Ännu en guldklimp som Bosse Andersson värvat?

Redaktionen2021-02-23 15:27:00

Fler artiklar om Djurgården