Poäng blev det på Studenternas i Uppsala
Juanjo Hervias nickade in kvitteringen till 1-1

Poäng blev det på Studenternas i Uppsala Lördagens bortamatch mot IK Sirius på Studenternas IP i Uppsala i rejält regnväder blev ingen höjdar tillställning för publiken. Matchen slutade oavgjord sedan Juanjo Hervias nickat in kvitteringen. Resultat: IK Sirius – AFC United 1 – 1 (1-0)

Matchen startade utan några riktiga målchanser. Först i 27:e min kom första avslutet på mål, Sirius Jonatan Berg var det som stod för avslutet.
Rabi Elia hade AFC:s första avslut i 30:e min, dock utanför målramen. Nya avslut på mål av hemmalaget, i 40:e min kunde Stefan Silva ge
Sirius ledningen med 1-0.
Robert Massi hade ett avslut i 45:e min, tyvärr utanför. Mer än så mäktade inte de våra med under första halvleken.
Hemmalagets 1-0 ledning får nog anses rättvis med tanke på avsluten.

Andra halvlek inledde Robert Massi med ett avslut, dock utanför målramen. Bättre siktade Othman El Kabir och Rinor Nushi som båda prickade målet.
Rinors avslut tvingade fram en hörna som Juanjo Hervias nickade i mål och 1-1 var ett faktum efter 54 min.
Fortsatt bra fart på AFC, El Kabir prickade målet igen och minuten senare prickade han stolpen.
Repliken kom från Sirius, stolpskott hos Josh Wicks i 63:e min.

Sista 20 min var det hemmalaget som skapade avsluten på mål. Så en poäng får vi vara nöjda med i slaskvädret.
Nästa match är onsdagen 3:e juni kl. 19.00 på Skytteholms IP mot Varbergs BoIS