Populära sillybloggen är tillbaka
Bjuder Bosse Andersson på något intressant nyförvärv i sommar?

Populära sillybloggen är tillbaka

Ser du fram emot ett intressant och spännande sommarfönster i blårandig tappning? Då är Forum 1891:s sillyblogg Bosses Bygge något för dig.

De senaste transferfönstren har Forum 1891 samlat allt när det kommer till silly season i Djurgården – rykten, spekulationer, klara övergångar och mycket mer under Bosses Bygge. Den populära bloggen är nu tillbaka för att följa det kommande sommarfönstret. 

Djurgården har – efter en mindre bra start på årets allsvenska – fått fart på säsongen efter en rad fina insatser de senaste veckorna. Det återstår två matcher – mot Elfsborg och IFK Norrköping – innan det blir lite välbehövlig vila för spelarna på planen. Men då börjar en rolig tid för många supportrar – en tid av drömmar om nya tillskott och rädsla för att tappa viktiga nyckelspelare. Silly season när den är som allra bäst! 

Det mesta talar för att det blir ett händelserikt och intensivt fönster för Djurgården och sportchef Bosse Andersson. Flertalet spelare är eftertraktade av klubbar utomlands, samtidigt som en del inte är helt tillfreds med sin situation i föreningen idag. Som om inte det vore spännande nog finns det spelare i DIF vars kontrakt går ut i vinter och även nästintill bortglömda spelare som är utlånade. Allt detta kommer Forum 1891 självklart att skriva om i Bosses Bygge, där allt viktigt samlas på ett och samma ställe. 

Du hittar sillybloggen här och på en permanent plats till höger på Forum 1891:s startsida. Trevlig läsning!

Redaktionen2023-06-01 19:36:00

Fler artiklar om Djurgården