Redaktionen noterar

Redaktionen noterar

Vad har hänt de senaste dagarna i ett grönt perspektiv? Här kommer en kort sammanfattning i urval av Stadsparksvallens Redaktion.

Erik Moberg har officiellt presenterats som klubbens senaste nyförvärv. Erik är en 31-årig mittback som kommer närmast från Viborg FF i danska andraligan, men spelade innan dess allsvensk fotboll i bl a Örebro SK.

Daryl Smylie var rekokordkort en rubrik i Silly Seasons mediebru. En transfer till Östersund FK dementerades samma dag som ryktet uppstod och sedan har det varit tyst. Kan säkerligen avskrivas.

Jesper Svensson dök samma dag upp som ett ”villebråd” för Gif Sundsvall och Kalmar FF. Detta rykte kan nog också avskrivas. I samband med truppresentationen på uppstartsträffen, utropades det i mikrofonen: ”Han ska ingenstans!

Uppstartsträff har det som sagt varit och en flerhövdad publik lyssnade till Vad Jörgen Wålemark och Stefan Jörgensen hade att säga.

Jörgen Wålemark har också noterats för sitt första mål i den gröna tröjan. Detta skedde i företagscupen Football & Friends i Elmiahallen. Jörgen spelade i J-Södras kanslilag

Robert Gojani har också varit i farten. Efter sin landskampsdebut, där han stod för en habil insats, fick han goda vitsord från förbundskaptenen.

Stefan Karlsson har som ryktet också pekade mot, blivit officiellt presenterad för Superettakonkurrenten Östers IF

Jönköpings Södra möter i sin första träningsmatch för säsongen Husqvarna FF. Detta lördagen 20/1 kl 14:00 i Elmiahallen.

Daniel Falltorpdfalltorp@gmail.com2018-01-15 13:09:07
Author

Fler artiklar om Jönköpings Södra