Så spelas Grushjältar Cup 2011

Så spelas Grushjältar Cup 2011

Årets turnering avgörs på tre orter, Malmö (Arlöv), Göteborg (Torslanda) och Stockholm (Skytteholm). Varje turnering har ett maxtak på 48 lag.

För de riktiga fotbollsentusiasterna arrangerar Svenska Fotbollsförbundet tillsammans med Norrlands Guld årets kanske viktigaste fotbollsturnering: Grushjältar Cup- en nationell cup för riktiga amatörer. Spelare, publik och supporters kommer att få uppleva ett genuint engagemang och få se en blandning av snygga finter, tveksamma tacklingar, kanoner, tåfjuttar och en massa nätprassel.

Spelform,

  • 7-mannafotboll och SvFF:s 7-mannaregler
  • Speltiden är 2 x 15 minuter
  • Gruppspel, minst 3 matcher per lag, följt av slutspel.
  • Minst 7 spelare och max 12 spelare i varje lag
  • Anmälningsavgiften är 900:-/ lag, vilket inkluderar försäkring.
  • Minimiålder är 18 år.
Första match kommer att ha avspark tidigt på morgonen, kl 8.00 eller 9.00. Definitivt spelschema fastställs den 31:a maj och publiceras här på SvenskaFans, samt skickas ut till alla deltagande lag.

Priser:
Vinnande lag i Göteborg och Malmö vinner en pokal, samt en middag för hela laget på en Officiell Supporterbar i samband med Sverige-Finland den 7:e juni.

Vinnarna i Stockholm får också en pokal, och få dessutom VIP-biljetter inklusive middag på Råsunda i samband med Sverige-Finland den 7:e juni.

Arrangörerna kommer återkomma med möjligheter till övernattning/logi dagen innan turneringen

Anmäl och betala avgiften till turneringen här:

Anders Nettelbladt2011-05-13 08:35:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans