Serieledarna blev för svåra
Özcan försökte och försökte, men hitade ingen nyckel att låsa upp Södras försvar.

Lördagens utflykt till Jönköping och Stadsparksvallen för ett möte med hemmalaget Jönköpings Södra FK. Serieledarna visade sig vara snäppet bättre och kunde besegra AFC Resultat: Jönköpings Södra – AFC United 2 – 1 (2-1)

Matchen började med övertag för Södra som resulterade i 1-0 redan i 12:e min. Fredrik Olsson var det som på Daryl Smylies lobbpassning kunde göra ledningsmålet.
Fram till 24:e min hade domaren blåst för tio !! frisparkar för Södra mot en !! för AFC.
AFC och Filip Rogic var det som fick iväg ett avslut i 26:e min, tyvärr utanför. Kort efteråt hade även Othman El Kabir ett avslut utanför

36:e min var spelade när AFC United kvitterar genom ett självmål av Södra. Hemmalaget kom dock igen med flera avslut under halvleken
I 44:e min kom så också ett för AFC tungt baklängesmål, Tommy Thelin var målskytten.
Underläge 2-1 i halvlek får väl anses rättvist då Södra skapat flest avslut på mål.

Riktigt bra inledning på andra halvlek, Danijel Morariju, Othman El Kabir och Joakim Alriksson hade alla avslut, både på och utanför hemmamålet.
AFC jagade kvittering och Othman El Kabir hade två avslut som målvakten räddade. Chidi Omeje tvingade målvakten att göra hörna i 80:e min.
Även Uros Delic tvingade fram en hörna med sitt avslut i 81:a min.
Sedan försvann alla möjligheter då samme Uros Delic drog på sig sitt andra gula kort.