Silly Season 2016/2017 - Sonny Karlsson klar för ABK!

Silly Season 2016/2017 - Sonny Karlsson klar för ABK!

Här kan ni följa allt som rör Assyriska BK:s Silly Season.

Senaste uppdatering i rött.
 

Klara in:

19/4 - Anfallaren Sonny Karlsson är klar för ABK! anfallaren bröt med Al Rustaq i vinter och det är först nu som Assyriska har fått loss hans spelarlicens, vi välkomnar Sonny till ABK!

31/3 - Två spelare med meriter från Superettan och Division 1 har anlänt! det handlar om mittbacken Patrick Dyrestam som är fostrad i IFK Göteborg där han vart utlånad till Ängelholms FF den gångna säsongen i Superettan samt ytterbacken Martin Johansson Zanjanchi som också är fostrad i IFK Göteborg och kommer närmast från Utsiktens BK i Division 1, vi välkomnar båda till ABK!

18/3 - Två nya spelare klara för ABK, handlar om två centrala mittfältare Eduard Zuta och Berahman Gholamreza, vi välkomnar båda till ABK!

4/3 - ABK går ut med att de behöver hjälp med att finansiera en stjärnvärvning, var med och bidra till ABK kan knuta till sig denna spelare!

27/2 - Simon Guli förlänger kontraktet!

4/2 - Mittfältaren Joakim Olausson är klar för ABK! Joakim har ett förflutet i klubbar som Perugia, Atalanta, Örgryte och Häcken, han har även landslagsmeriter från U17 och U19. Välkommen Joakim!

2/2 - Mittbacken Visar Selimi, mittfältaren Galvan Ayoub och yttern Chadly Maduka ansluter till ABK, där Galvan och Chadly ansluter från Gais U19, vi välkomnar alla tre till klubben!

6/1 - Den rutinerade mittbacken Daniel Stanisic är klar för ABK! Han kommer närmast från IK Oddevold, välkommen Daniel!

25/12 - Anfallaren Daniel Garcia Olsson ansluter till ABK, kontraktet är skrivet på 2 år! anfallaren har ett förflutet i BK Häcken (Tipselit) och har tidigare spelat för IK Oddevold och kommer nu senast från Torslanda IK, välkommen Daniel!

24/12 - Målvakten David Asmar återvänder till ABK meddelar vår hemsida. David Asmar har signerat ett tvåårskontrakt, ABK:s sportgrupp kommenterar och säger: "Vi är väldigt glada över att David återvänder till Assyriska BK. I sina bästa stunder är det en absolut toppmålvakt på den här nivån." välkommen David!

22/12 - Sex spelare har förlängt med ABK, det handlar om Sargon Cicek, Yadid Staifo, Naramsin Staifo, Ahrun Cicek, Rany Younan och Mattiac Ucar alla tillhörande den Assyriska föreningen. ABK:s sportgrupp fortsätter och kommenterar att man arbetar med att förlänga med fler spelare och en del nyförvärv.

18/12 - Vår huvudtränare Korosh Hatami har meddelat att han kommer stanna i ABK! han hade flera alternativ att välja på men valde att förlänga sitt kontrakt med klubben han förde upp till Div 1. Läs mer om detta här.

Klara ut:

- Victor Buchim, yttermittfältare, Kozara

- Enis Maljici, mittfältare, Kortedala IF

- Ali Sanduvac, anfallare, Kozara

- Petros Aheferom, mittfältare, ny klubb ej klar

- Alexander Vrebac, mittfältare, ny klubb ej klar

- Aleksander Yildirim, ytterback, ny klubb ej klar
 

Rykten in:

- Ännu en mittback Visar Selimi verkar vara på ingång till ABK och ansluter i sådana fall från Kortedala IF.

- Målvakten David Asmar ryktas vara klar för ABK som han spelade för säsongerna 2011-2014. Hans tidigare klubb Älvsborgs FF twittrade om det hela den 13/12: "Efter ett kort besök hos ÄFF så går David Asmar tillbaka till Assyriska BK." Asmar har flera säsonger bakom sig i Div 1 respektive S1 med Västra Frölunda IF och Utsiktens BK, återstår att se om ryktet stämmer.

Rykten ut:

- Korosh Hatami - Sägs att både Norrby IF och Syrianska FC i Superettan har fört samtal med vår huvudtränare Korosh Hatami som förde upp ABK i år till Div 1. Korosh själv säger att han inte stänger någon dörr för något, framtiden får utvisa vart han hamnar. Läs mer om detta här.

- Simon Guli - Den tidigare GAIS talangen blev i år utnämnd till Div 2 bästa mittfältare för sitt ABK, detta ha fått flera klubbar högre upp att visa intresse, sägs att Gefle IF, Syrianska FC och Norrby IF visar intresse för 20-åringen. Läs mer om detta här.

Redaktionen 2017-04-19 02:45:00
Author

Fler artiklar om Assyriska BK