Sirius redaktion tippar tabellen

Sirius redaktion tippar tabellen

Nu närmar sig Allsvenskan med stormsteg. Mindre än en vecka återstår innan premiären på lördag. Som en uppladdning inför premiären har vi bett de Svenska redaktionerna tippa utfallet av den Allsvenska tabellen. Näst på tur är IK Sirius redaktion här på SvenskaFans.

Arvid Lundkvist – IK Sirius

Tippa tabellen

  1. Hammarby IF
  2. Malmö FF
  3. Djurgårdens IF
  4. AIK
  5. BK Häcken
  6. Kalmar
  7. IFK Norrköping
  8. IF Elfsborg
  9. IFK Göteborg
  10. Halmstad BK
  11. IK Sirius
  12. Mjällby AIF
  13. Degerfors IF
  14. IFK Värnamo
  15. Varbergs BOIS
  16. IF Brommapojkarna


Motivera topp 3
Jag tror Hammarby blir oslagbara i år. Bajen har visat bra grejer här under försäsongen och jag ser de som favoriter i slutspelet av Svenska Cupen. Malmö har jag på en andraplats då de har en riktigt bra trupp och en av de bästa tränarna i Sverige och tror definitivt man får ett lyft från förra året. Djurgårdens IF har jag som trea då jag tror de fortsätter sin fina form som de hade under förra året.

 Motivera botten 3
Jag har satt IFK Värnamo på en kvalplats då man tappat Marcus Antonsson. Jag tror dock att Värnamo är snäppet starkare i år än Varberg och BP. Varberg och BP tror jag ramlar ur då jag inte tycker deras trupp är stark nog. Sen så har de inte direkt övertygat mig så mycket i cupen.

 Motivera Sirius placering
Jag tror på samma placering som förra året. Spelet med Kitten har hittills sett bra ut, Vi har betydligt fler avslut på mål än vad vi hade under Bäckström. Det krävs bara en ytterback och en anfallare sen känner jag att vi är redo för Allsvenskan. En offensiv pjäs på mitten vore också fint att få in. Jag bara hoppas att vi slipper att ha en period med 4-5 raka torsk som det har blivit tidigare år.

 

SVENSKAFANS.COM2023-03-28 10:00:00

Fler artiklar om SvenskaFans