Lagbanner
''Ett stort steg i rätt riktning''
Magnus Kaastrup är redo inför morgondagens match mot Varberg Foto: Bildbyrån

''Ett stort steg i rätt riktning''

Det är dags för omgång 3. Sirius ska åka ner till Varberg och kriga för att ta säsongens försa trepoängare. Hör Magnus Kaastrups tankar inför morgondagens match.

Hur har den första tiden i Sirius varit?
– Den första tiden i Sirius har verkligen varit underbar. Hela klubben har tagit emot mig med öppna armar och tar hand om mig väl. Det har hjälpt mig mycket att Marcus Mathisen finns i laget men även samma med Andreas Murbeck och Patrick Nwadike som också kan behärska det danska språket, så det har varit väldigt hjälpsamt.

Du startade mot Djurgården. Hur går dina tankar kring den matchen?
– Jag är väldigt tacksam och glad för att jag fick starta i matchen mot Djurgården och det var en fantastisk hemmapremiär. Jag blev positivt överraskad av supportrarna. Djurgården hade ju också många supportrar på plats men det bidrog bara till den fantastiska känsla jag hade när jag sprang runt på planen. Jag tycker att det var en bra start.
– Jag är besviken att vi inte lyckades vinna matchen efter att Djurgården fick rött kort men jag tycker man kan se det från ett annat perspektiv också. Känslan att ha spelat oavgjort mot Djurgården och ändå vara missnöjda är något som klubben kanske inte kännt tidigare. Ambitionen att vinna, spela på vårt egna sätt och viljan att slå topplagen är ett stort framsteg.

Varberg väntar imorgon. Vad tror du om den matchen och hur ska du fördriva tiden under den långa resan?
– Det är en helt annan match än senast. Av vad jag är så är Varberg ett lag som gillar att slå långbollar och ta vara på fasta situationer. Jag ser fram emot matchen och vi kommer inte ändra våran inställning från senast. Vi vill vinna men det kommer verkligen inte att bli lätt.
– Det är en galet lång resa och jag kommer nog ha det svårt att sitta still på en buss så länge. Jag kommer att lyssna på musik och ha med mig min bibel. Sen finns det mycket tid att facetimea med min familj. Sen när mitt tålamod tar slut och det lilla barnet inom mig kommer ut så kommer jag busa lite med mina lagkamrater. Peta lite på Mathisen tillexempel, han är rolig att iritera.

Vi tackar Magnus Kaastrup och önskar honom lycka till i morgondagens matchen.

Arvid Lundkvistarviddlundkvist2023-04-16 20:56:00
Author

Fler artiklar om Sirius