Sirius - Hammarby
1 - 2

Förlust för Sirius i matchen mot Hammarby
Det ville sig inte riktigt för Malcolm Jeng och Sirius igår. Foto: Bildbyrån

Sirius förlorade gårdagens match med 2-1 mot Hammarby på Studenternas. Trots ett högt tryck i slutet så ville det sig inte till en kvittering.

Castegren debuterade, Matthews gjorde mål, Jamie och Óli är tillbaka. Ja lite positiva punkter fick man ändå från gårdagens match. Matchen var inte det bästa man sett från blåsvart håll. I första halvlek är det ändå en jämn fotbollsmatch men det tycker jag ändrades rejält i andra halvlek. Hammarby äger spelet från att domaren blåste igång andra tills 2-1 målet kom. Sen kommer vi upp i nivå ändå. Det är så många halvdana chanser där i slutet som man bara måste lyckas att göra mål på. Dennis Widgren har ett läga i 84:e minuten där jag från läktarhåll upplevde att han hade kunnat få iväg ett skott i tid och då hade det blivit mål. Jag tänker inte nämna något om domarnivån...

Läktarmatchen var inte heller någon fröjd idag. Hammarby på besök och mestadels grönvitt på läktaren och rätt rejält utsjungna. Vi stod ändå upp bra när Djurgården var på besök tidigare i vår men igår kändes det som att många gett upp redan innan matchen börjat.

Sirius möter i nästa match Degerfors i en oerhört viktig match för att slippa att hänga i botten. Västra Sidan anordnar två bussar, en pubbuss och en direktbuss. Anmälan sker via cardskipper, läs mer på Vastrasidan.se.