Lagbanner
Studenternas, 2023-06-11 15:00

Sirius - IFK Göteborg

Inför IK Sirius - IFK Göteborg
Sirius har nu två raka segrar. Lyckas man rubba IFK Göteborg också?

Inför IK Sirius - IFK Göteborg

Det är dags för sista matchen innan uppehållet. IFK Göteborg med ny tränare står för motståndet och frågan är om Sirius kan fortsätta segersviten idag?

Det var en fröjd att se när Sirius slog Värnamo hemma med 2-0. Det var aldrig någon tvivel vilka som skulle vinna den match efter första minutrarna. Tashreeq Matthews har börjat komma igång och kommer bli en viktig punkt i dagens match.

IFK Göteborg har haft en väldigt knackig säsong. Efter 11 omgångar står man på endast 7 poäng o befinner sig på 14:e plats följt av AIK och Varbergs BoIS. Det blev tidigare i veckan klart att Jens Berthel Askou är ny huvudtränare för Göteborg. Vi får se om det blir en hiss eller diss efter dagens match.

Läget i truppen börjar bli bättre. Målvakt David Mitov Nilsson har börjat komma igång i träning likaså ytterbacken Óli Valur Ómarsson. Inga nya skador har uppkommit vad jag vet. 

Över 7000 biljetter är sålda till dagens match och det bäddar för en publikfest. Mycket viktigt att vi alla sluter upp idag och ser till så att det är vi som låter mest på läktaren. Hoppas vi ses på arkens gärde!

Arvid Lundkvistarviddlundkvist2023-06-11 12:16:03
Author

Fler artiklar om Sirius