Lagbanner
Studenternas, 2023-06-04 17:30

Sirius - IFK Värnamo
2 - 0

Ingen tvivel när Sirius tog sin andra raka seger
Aron Bjarnason firar sitt 1-0 mål tillsammans med Marcus Mathisen

Ingen tvivel när Sirius tog sin andra raka seger

Kaffe kaka andra raka! Det var mycket som stämde igår när Sirius slog Värnamo med 2-0. Man är nu uppe på 11 poäng och har tagit ett litet försprång inför den viktiga matchen innan uppehållet mot IFK Göteborg.

Över 5000 på plats fick se Sirius besegra Värnamo under gårdagen. Det var aldrig någon oro i andra halvlek efter att man klivit in i pausvilan med en tvåmålsledning. 

Måste hylla Jakob Tånnander efter gårdagen för att vilken match han gör. Känns verkligen tryggt att ha han i kassen när Mitov fortfarande är borta. Jag tycker att kontraktet borde förlängas nu i sommar då hans nuvarande kontrakt går ut i december nästa år.

Fint att offensiven såg bra ut igår. Att spela Tashreeq Matthews på mitten har visat sig vara ett bra drag och det är mycket mera djupledsbollar nu istället för allt duttande som inte leder till någonting. Aron Bjarnasons mål var riktigt fint efter en liten enkel hörnvariant. Sen Matthews straff där jag inte riktigt vet hur mycket rätt Klitte har i att döma straff i den situationen men men det är bara att tacka och ta emot. 

På söndag är det match igen och det en viktig sådan. IFK Göteborg som ligger på kvalplatsen med endast 7 poäng kommer på besök. Här är ytterligare en stor chans att dra ifrån bottenträsket. Jag hoppas att vi ses på Arken!

Arvid Lundkvistarviddlundkvist2023-06-05 15:35:00
Author

Fler artiklar om Sirius