Lagbanner
Guldfågeln Arena, Kalmar, 2023-05-03 19:00

Kalmar FF - Sirius

Skrälläge för Sirius?
Såhär såg startelvan ut när Sirius mötte Kalmar borta 2021, endast Marcus Mathisen och Dennis Widgren som av dessa ingår i dagens startelva. Foto: Sirius Fotboll

Skrälläge för Sirius?

Omgång 6 är här och Sirius ska möta Kalmar FF. Sirius har 4 poäng på 5 matcher och har ännu inte vunnit en match i årets allsvenska.

0-0 mot Aik och man kunde ändå åka rakryggad hem från Friends Arena. Malcolm Jeng och August Ljungberg imponerade och jag kan se framför mig att de båda ingår i dagens startelva. Kalmar FF kryssade senast borta mot Varberg. Enligt vittnen så var Sirius bättre mot Varberg än vad kalmar var men detta är ju en helt annan match så det ska bli spännande att följa.

Då klubben inte har gått ut med hur illa det är med Patrick Nwadikes knä så förutser jag att JVP startar bredvid Mathisen idag igen. Aron Bjarnason är ett frågetecknen efter skadan senast mot Aik. Hoppas att Adam Wikman är tillbaka och kan ingå i truppen

Pågrund av Allsvenskan supporterfientliga avsparkstider så lär det inte hara så mycket blåsvart stöd på läktaren men all respekt till de som har tagit sig ner dit.

Arvid Lundkvistarviddlundkvist2023-05-03 17:59:00
Author

Fler artiklar om Sirius