Lagbanner
Studenternas, 2023-04-09 17:30

Sirius - Djurgården

Kommer Sirius lyckas att stå emot Djurgården?
Alexander Nilsson gjorde mål i Sirius 2-0 seger mot Djurgården 2017 Foto: Fredrik Sandberg/TT

Kommer Sirius lyckas att stå emot Djurgården?

Det är dags för hemmapremiär och Djurgården kommer på besök. Hör redaktionens tankar inför morgondagens match.

Det blev 1 - 1 mot IFK Norrköping förra veckan vilket får ses som en klart godkänd start. Spelet såg lovande ut och många grabbar visade framföterna. Nu är det dags för hemmapremiären mot Djurgården och jag har nu på förhand en liten klump i magen, då det aldrig är kul att möta Stockholmslag på hemmaplan.

Jag tror vi kommer starta med samma lag som förra veckan. Tror fortsatt på Adam Wikman då han sett bra ut under våren. Matthews, Jocke och Alsanati ser jag ingen anledning att flytta på då de var mycket bra i matchen mot Norrköping.

Jag hoppas vi kan stå upp bra mot Djurgården och verkligen ge de en rejäl kamp. Jag tycker alltid att det är tråkigt att möta stockholmsklubbar för att jag vet att vi fortfarande är en minoritet här i Uppsala. Det har dock blivit bättre och det tyckte jag man märkte när vi mötte Djurgården samt Aik på Studan förra året. Däremot så ser jag ju alltid fram emot att få se Sirius spela och vi på Arkens Gärde får se till att ge allt vi har för att kunna visa att Uppsala är blåsvart.

Vännerna Uppsala har förberett ett tifo inför morgondagens match så se till att följa instruktionerna:
Var på plats senast 16:45 och flytta inte på något tifomaterial. Börja vifta med flaggorna när fotbollsvänner spelas och vifta tills tifot hissats ner. Se till så attt de runt om dig följer instruktionerna. När matchen är slut så ta med flaggan och lägg i vagnen bakom ståplats.
Uppsala är blåsvart!
 

Arvid Lundkvistarviddlundkvist2023-04-08 20:37:00
Author

Fler artiklar om Sirius