2018-03-10 19:00

Tampa Bay - Montreal
3 - 2

Sjätte raka för Karlstad BK! Still counting..

Om jag hade haft en blogg för två år sen hade jag kunnat klistra in det jag skrivit efter bortamatchen mot Gauthiod då. Det var en väldigt snarlik match idag.....skriver Emil Mårtensson (lagkapten i Karlstad BK) på sin fotbollsblogg.

Första halvleken idag spelar vi stabilt, har hyfsat rull och skapar en del chanser. Vi är bättre än dem i första och efter patenterat spel av Falken och Wahl på högerkanten spelades bollen in i boxen där vi var väldigt väl folkade. Gaz stod rätt som vanligt och stötte in 1-0.

Viktor lovade för övrigt att dela ut VFs alla morgontidningar om Wahl slog ett bra inlägg idag. Han slog flera, så jag föreslår att VF tar kontakt med Viktor omgående.

2-0 kom efter att Jacob slagit in en inte helt perfekt hörna som gick rätt in. Såna mål är grymt sköna. Jacob var för övrigt väldigt bra idag, tillsammans med många andra.

Andra halvlek har vi kontroll i inledningen men något olyckligt hafsar vi till det och skänker i princip bort deras reducering. Därefter får de lite extra luft och börjar pumpa in bollar i boxen. Det ska sägas att deras snittlängd är runt tre meter så vi fick jobba oerhört hårt för att hålla tätt bakåt. Ett oerhört krigande tillsammans med Patrick som var helt fantastisk lyckades vi hålla tätt. Ny vinst med andra ord och nu är det fantastiskt roligt med fotboll.

Vi fortsätter att jobba hårt för varandra och det är bra att utgå från det. Därefter spelar vi även bra fotboll. Vi har minst sagt hittat de nycklar vi letade efter i våras

//Emil Mårtensson, lagkapten Karlstad BK

KBK12012-09-02 21:46:52
Author

Fler artiklar om Karlstad BK