Skaffa dig full kontroll inför säsongen!
Som man saknar oss...

Skaffa dig full kontroll inför säsongen!

Gänget bakom Supportrarnas matchprogram får ju inte göra sina älskade program. Istället finns det nu en 68-sidor lång säsongsguide att beställa.

Att rötterna blir starkare när det blåser vet vi. Säsongskorten har förnyats. Många har också tecknat sitt livs första säsongskort. Det är exakt tre veckor kvar tills vi ska spela mot Malmö FF i premiären på bortaplan. Vi får inte vara på plats. Saknaden är abnorm.
Det gångna året har onekligen prövat oss. Rötterna må bli starkare, men trädet blommar fasen inte. Det har varit tuffa utmaningar att klara av det faktum att ens stora energipåfyllningsplats plötsligt var borta. Det är absolut inte samma sak att följa den allsvenska fotbollen från TV-soffan. 

Jag saknar mina vänner. Jag saknar att få stå där i gången fram till Arenan och vråla mitt “Matchproooograaaam!!” så att jag är hes redan innan matchen drar igång. Jag saknar att få tränga mig in till min plats. Säga hej till mina klackgrannar. Saknar att få sjunga “Just idag är jag starkt”. Saknar att bli vansinnig på felaktiga domslut. Saknar fan till och med att få dela sura förluster med folket bredvid mig. 

Här hemma har det varit öken. Jag och mina vänner har försökt. Vi har sett matcherna tillsammans. Vi har försökt göra det vi kan. Men fan vad det har varit torftigt.
Apropå det där med matchprogram. Inte heller några sådana fick vi göra. Det blev några cupprogram och EL-program. Vi behövde vara kreativa vi med för att överleva en säsong utan försäljning vid arenan. Det var då idén om ett magasin föddes. Förra året gjorde vi fyra stycken. Vi har beslutat oss för att fortsätta. Så länge vi inte får göra matchprogram gör vi magasin. Och vi hoppas att ni stöttar oss genom att köpa.

Nu när vi närmar oss säsongsstart kändes det rätt självklart att fokus skulle bli på just det. Vi beslöt oss därför att göra 68-sidor om säsongen. Vi fokuserar på bägge våra allsvenska lag.  Huvudfokus ligger på långa intervjuer med olika profiler. 
Själv har jag bidragit med en intervju med June Pedersen. Tommy Fagerberg har gjort en stor - och väldigt intressant - intervju med Astrit Selmani. Självklart intervjvuas Billborn och Pablo i rollerna som ansvariga tränare. 

Vi går igenom truppernas styrkor och svagheter. Vi nördar ner oss i spelsystem och även historiska inslag om spelartröjor. Naturligtvis kryllar magasinet av jättemånga, väldigt snygga fotografier. Det här är ett magasin du vill ha för att bygga din egen pepp inför säsongsstarterna 2021. 

Magasinet går till tryck nu i morgon måndag. Sen hoppas vi att vi kan börja packa så fort vi har det i vår hand. Målet är att ni som beställer i vår webshop har det på måndag 29/3, Dagen därpå lär även 69:ans tobakist ha programmet till försäljning.
Nu så en vädjan till alla er grönvita vänner. Ni skulle göra oss väldigt glada om ni köper det här magasinet. Helst från vår webshop för då går störst del av pengen till föreningen. 

Magasinet kostar 99 kr inkl. frakt hem i lådan. Du hittar länk till inköp här. 

Hoppas att vi ses snart igen! 

Pernilla Olsson2021-03-21 16:50:00
Author

Fler artiklar om Hammarby

Projektet Hammarby Fotboll - Nya tider, del 8
Inför Halmstad BK, första måstematchen av fem
Spelaromdömen för bortamötet med AIK
Spelar- och tränarbetyg efter BK Häcken på Nya Söderstadion
Jag tänker på två matcher, getingar, vårgröna blad och på ödet.
Bajenpanel inför returmötet med Benfica!