Skövde AIK på SvenskaFans!

Skövde AIK på SvenskaFans!

SvenskaFans är sidan för fans, av fans och nu ska vi glädja fotbollspubliken i Skövde med att man nu kan ta del av Skövde AIK-material på denna sajt!

Skövde AIK gjorde något historiskt för cirka ett år sedan. De ställdes då mot Stockholmslaget Akropolis i ett direktkval om spel i Superettan och det blev succé för Skövde. 3-0-seger i match ett hemma på Södermalms IP följdes upp med 0-0 i returen på bortaplan och det räckte för att Skövde AIK skulle skriva historia och spela i Superettan den gångna säsongen.

Nu är debutsäsongen i Sveriges näst högsta serie avklarad och det blev en riktig succésäsong där Skövde slutade tabellfemma och bara fyra poäng ifrån ett allsvenskt kvalspel. Inte illa för att inför ssongen ha varit nykomlingar!

Ny säsong står runt hörnet!
Nu stundar en ny säsong och Silly Season är i full gång. Hittills har Skövde bland annat förlängt kontraktet med viktige Mikael Mörk och på listan över nyförvärv har man bland annat plockat in Hampus Söderström från Sollentuna FK i Ettan Norra. Sportchef Per Åstemo beskrev nyförvärvet så här till klubbens officiella hemsida:
- I Hampus får vi in en löpstark 6:a med fina fötter och som samtidigt är fysiskt stark. Sedan har han även ett vapen i sin fantastiska frisparksfot. Vi har nu lyckats ersätta de tre lånen vi hade under 2022 med nya spelare som nu samtliga har avtal över 2024 och ännu en julklapp kommer vi hinna med kommenterar sportchef Per Åstemo.

Den stundande säsongen ska bli intressant att följa och ni kommer från och med nu kunna göra det ihop med oss här på SvenskaFans

+300 redaktioner.
+1 000 skribenter.
+170 000 medlemmar.
+340 000 unika besökare i veckan.
... och nu med Skövde-fokus också.

Vill du vara med som skribent?
Har du ett skrivintresse och är du dessutom Skövde AIK-supporter? Tveka då inte utan hör av dig till mig via mejl eller Twitter!

E-post: johan.videll(@)icloud.com 
Twitter: johan_videll

God fortsättning och väl mött här på Skövde AIK's nya lagsida här på SF framöver! 

 

Johan Videll@johan_videll2022-12-26 08:10:00
Author

Fler artiklar om Skövde AIK