Lagbanner
Eftersnack med Linderoth: "Känslan har varit bra sen vi startade upp"

Eftersnack med Linderoth: "Känslan har varit bra sen vi startade upp"

Det blev seger för SAIK i sista gruppspelsmatchen mot IFK Luleå hemma på Södermalms IP. Vi har fått ett "eftersnack" med Tobias Linderoth.

Skövde AIK avslutade gruppspelet i Svenska Cupen med hemmamatch mot IFK Luleå och där kom också deras första och enda seger. Resultatet blev 3-1 och målskyttar för hemmalaget blev Oscar Lennerskog och Yoann Fellrath som gjorde 2-0-målet och 3-1-målet. Tobias Linderoth säger så här efter dagens match:

Grattis till segern! Hur är känslan efter dagens insats?
- Tack. Känslan har varit bra sen vi startade upp. Det klart att det är skönt att vinna matchen idag. Tycker att vi kontrollerar matchen hela vägen och att vi är mer effektiva framför mål idag än senast.

Skönt att få avsluta Svenska Cupen med seger. Vad tar ni med er från gruppspelet?
- Vi kan ta med oss mycket. Att vi har gjort bra prestationer mot bra lag. Resultatmässigt kanske vi skulle haft nåt poäng till, men det är nyttiga matcher vi har fått tidigt på säsongen.

Vad säger du om spelarnas insatser så här långt, någon du vill lyfta lite extra nu när gruppspelet är avklarat?
- Tycker det är många som gjort det bra, för tidigt att lyfta fram någon redan. Vi har mycket jobb kvar framför oss inför seriestart.

Vad händer i veckan?
- Nu går vi in i en period av träningsmatcher igen. Vi kommer först återhämta oss efter matchen idag och sen kommer vi träna på bra igen. I helgen åker vi på ett helgläger i Göteborg där vi spelar en träningsmatch och får umgås i lite andra miljöer än våra omklädningsrum och på fotbollsplan.


 

Johan Videll@johan_videll2023-03-05 20:57:00
Author

Fler artiklar om Skövde AIK