Lagbanner

Inför: Sleipner - Rosengård

Efter en stark upphämtning med två man mindre mot Sylvia som ledde till 1-1 och en poäng senast så är IK Sleipner tillbaka på Nya Parken för match mot Skåne laget Rosengård.

På Söndags eftermiddagen är det fotboll som gäller på Nya Parken. Sleipner tar emot Rosengård som just nu är inne i en bra period.

Sleipner kommer till matchen utan Thomas Magnusson och målvakten Bill Halvorsen som drog på sig rött kort senast i derbyt mot Sylvia. Men på målvakts sidan så får man tillbaka Sasa Sjanic i målet. Känns som det kommmer bli en jämn och tuff kamp på Nya Parken.

Rosengård:
Laget börja inte serien som man kanske hade hoppats på, men Rosengård har kommit igen på slutet och har en fin form. Man har tre raka matcher utan förlust. Man har inte framstått som något typist hemma eller borta lag, utan dem är stabila både hemma som borta.

Sleipner har ravansch att utkräva
Förra mötet nere i Skåne slutade med en 3-1 förlust för Sleipner, så nu är det revanch sugna spelare vi vill se på Parkens gröna matta. Sen vore det roligt om vi kunde forsätta med över 500 pers på Nya Parken. 

Välkommen till Nya Parken Söndag kl: 16.00

Andreas Höglund2009-08-22 17:10:00
Author

Fler artiklar om Sleipner