Spännande derby väntar mot Vasalunds IF

Spännande derby väntar mot Vasalunds IF

Inkommande söndagkväll 31 augusti kl. 17.00 kommer en av årets mest intressanta fotbollsmatcher att spelas på Skytteholms IP.

Kom och heja på ditt lag!

Hemmalag i denna match är Vasalunds IF
som har 8 raka matcher utan förluster i serien mot ett annat hemmalag, nämligen AFC United. Båda har ju sin verksamhet på Skytteholms IP.
6 poäng skiljer lagen åt i serien, AFC i topp med Vasalund på 5:e plats bådar för en bra fotbollsmatch på söndag eftermiddag.

I senaste omgången visade Vasalund upp fortsatt styrka genom att bortabesegra serietvåan IK Frej med 0-1 på straffspark. En bra match av Vasalund enligt rapporterna.
AFC United hade det svårare mot Huddinge IF som ligger på undre halvan i Norrettan. Efter en mindre bra andra halvlek föll man efter två snabba Huddinge mål i slutminuterna.
Vårens derby vann ju AFC med 3-2 efter ett 1-2 underläge i halvlek. Luca Gerbino Polo hade en lyckad kväll i den matchen då han gjorde alla 3 AFC målen med sitt hattrick.

Nu behöver spelarna hjälp av den 12:e spelaren, nämligen publiken, vore riktigt skoj om vi kan utmana Vasalund och göra en fin insats på läktaren.
Så känn dig hjärtligt välkommen till Skytteholms IP inkommande söndag eftermiddag.
Klockan 17.00 blåser domaren Jonas Karlsson från Målilla till spel!

Roy RosenbackRoy Rosenback2014-08-27 09:44:00
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna