-

Spelarbetyg Djurgården-Elfsborg: "Lägstanivån är för låg"

Spelarbetyg Djurgården-Elfsborg: "Lägstanivån är för låg"

Djurgården kryssade hemma mot toppkonkurrenten Elfsborg. Här är betygen på hemmalagets spelare.

Betygsskala
5 = Mästerlig
4 = Mycket Bra
3 = Bra
2 = Godkänd
1 = Dålig

Bråtveit 2

Kan möjligtvis ifrågasättas för 0-1-målet men å andra sidan var Jesper Karlssons skott snabbt och hårt. 

Witry 2
Hade ett farligt skott på volley i den första halvleken som hade kunnat leta sig in i Elfsborgsmålet. Gjorde annars ganska positiv insats.

Une Larsson 2
Borde tagit ett taktiskt gult när Elfsborg kontrade in ledningsmålet. Var inte lika framgångsrik i sina framstötningar som han brukar vara. 

Ulvestad 3
Skötte vikariatet på mittbacksplatsen på ett bra sätt. Gjorde inte bort sig i några situationer och vann förvånansvärt många nickdueller. 

Käck 2
Såg ganska vek ut i närkamperna och blev bortlurad av Karlsson vid 0-1. Var bra i det långa passningsspelet och lyckades vända på spelet ett par gånger.

Karlström 3
Höll en jämn nivå matchen igenom (bortsett från en idiotpassning i slutet) och vann mycket dueller. Serverade “Chili” på ett utmärkt sätt vid 1-1.

Edwards 1
Lägstanivån är för låg. Förlorar bollen i känsliga lägen och slår bort enkla passningar. Mot ett kontringsstarkt lag som Elfsborg har man inte råd att slarva som Edwards. 

Radetinac 2
Gjorde ett gediget jobb ute till höger men hade problem att ta sig förbi Simon Strand. 

Eriksson 3
Såg ut att trivas centralt i banan. Stod för finurligt passningsspel och smarta löpningar. Saknade det där lilla sista för att det verkligen skulle bli farligt för bortalaget. 

Chilufya 3 (Ut 71)
Kastade bort en strålande möjlighet till målchans när han levererade en alldeles för svag pass till Magnus Eriksson. Rullade kyligt in 1-1 mellan benen på Tim Rönning och använde sin snabbhet på ett skickligt sätt vid flera tillfällen.  

Holmberg 2 (Ut 86)
Pressade Elfsborgs försvarsspelare på ett bra sätt men gav sig sällan iväg i djupled och bidrog inte med något större hot när det vankades inläggsläge. Börjar bli lite för många halvdana prestationer från Holmberg nu. 

Ring (In 71)
Spelade för kort tid för att betygsättas.

Kujovic (In 86)
Spelade för kort tid för att betygsättas.













 

Nils Rahm@theBrillz2020-09-12 16:56:00
Author

Fler artiklar om Djurgården