Spelarbetyg efter 4-1 mot BP

En solig och varm torsdag på Kanalplan när Hammarby tog emot BP. Det blev en väntad vinst och tre viktiga poäng i jakten på en ny titel. Här är spelarbetyg från matchen.

Anna Tamminen - 4
En stabil insats som vanligt. Fick inga svåra skott på sig, men släppte in ett mål. Inga problem i fasta situationer eller hörnor utan kunde kontrollerat ta ner alla bollar.

Alice Carlsson - 4
Är överallt hela tiden. Gör bra brytningar och är en riktigt bra lagkapten. Alice spelar ännu en match i full tid och gör det med bravur.

Simone Boye- 4
Allsvenskans bästa back? Boye ser till att ingen motståndare kommer i närheten av målet och står för en bra match. Gjorde 2-1 målet i den 48:e minuten och det blev startskottet för krossen. Simone likt, Carlsson, Nyström, Roddar gör varje match en jättebra insats. Det syns inte på samma sätt som mål eller snygga passningar, men Bajen hade inte varit något utan sin backlinje och mittfält.

Eva Nyström - 4
Vågar går in i dueller och likt sina back kollegor, jobbar, sliter och ser till att det är jobbigt att komma förbi Hammarbys backlinje.

Thea Sörbo -3
Fina passningar och en bra insats. Inget extraordinärt men en bra insats. Thea spelade 67 minuter.

Julia Roddar - 5
Matchens lirare och stängde ännu en match mittfältet för Hammarby. Dueller och bollar vinner Roddar. Välförtjänt 5 poäng.

Jonna Andersson -4
Andersson fick starta och gjorde mycket fina insatser. Lika stabil som vanligt och en hög lägsta nivå.

Kyra Cooney - Cross - 3
Fastnar lite och har svårt att spela sitt spel på det sättet hon kan. BP står upp bra mot Kyra. Hon har stundtals fina passningar och gör sin magi, men bättre insatser har vi sett.

Maika Hamano - 4
Även Maika har svårt att hitta sitt spel, men gör en fin insats och har målchanser i matchen.

Madelen Janogy -5
Tifo hyllning och målgörare i den 10:e minuten. Madde fick öppet mål och kunde lätt slå in bollen i mål. Madde hade fler chanser och tog fina löpningar.

Vilde Hasund - 4
Hon har verkligen hittat formen. Inga mål under matchen men gör en fin insats och finns alltid tillgänglig.