Falcon Alkoholfri Arena, 2020-11-01 17:30

Falkenberg - Djurgården
3 - 2

Spelarbetyg Falkenberg - Djurgården “Fanns ingen som redde ut kalabaliken"

Ett formtoppat Djurgården glömde bort allt vad markeringsspel heter när det blev en bedrövlig förlust med 3-2 mot Falkenberg på Falcon Alkoholfri Arena. Här kommer spelarbetygen efter matchen. Betygsskala 5 = Mästerlig 4 = Mycket Bra 3 = Bra 2 = Godkänd 1 = Dålig

Vaiho 1
Precis så bra som Vaiho var mot Häcken senast - precis så dålig var Vaiho i dag. Vinner inte sitt straffområde för fem öre och hjälper inte sin backlinje på något sätt. Lyckas väl inte med en räddning på hela matchen och det känns svajigt nästan hela tiden... Svagt!

Radetinac 3,5
Passar perfekt som högerback i en match där DIF kan anfalla så mycket som de gör, i alla fall i första halvlek. Assist och skapar mängder med lägen som borde resulterat i något mer mål. Kanske dagens bästa prestation, vilket i och för sig inte säger allt för mycket.

Une Larsson 1
Nej den här matchen blev Une rejält synad. Vinner knappt en duell i luften mot Falkens stora spelare och vi hade behövt en Danielson eller Berg i försvaret för att reda ut kalabaliken som blev. Behöver kunna leverera i de grisiga matcherna också.

Augustinsson 1
Blev precis som Une utmanövrerad gång efter annan i duellspelet. Spelar bra när matchen rullar på men kan inte ett lag försvara sig alls på fasta situationer på en hel match, då kommer mittbackarna få bära hundhuvudet. Hur Jonis inte gör mål i matchens sista anfall vet nog ingen.

Käck 2
Kommer inte rätt in i den här matchen. Saknar offensiv kvalitet i inläggen och slarvar mycket i passningsspelet. Kan bättre.

Karlström 2
Vinner mittfältet i en halvlek och förlorar den i en. Då blir betyget mot Falkenberg knappt godkänt. Fördelar spelet bra och sliter mycket men är inte tillräckligt produktiv när möjligheterna finns att gå framåt.

Edwards 2 (Ut 80)
Samma som med Karlström. Står upp bra i första halvlek och vinner mycket dueller. Men tycker återigen att orken inte finns där för 90 minuter. Tappar mycket i duellspelet i andra halvlek vilket gör att DIF aldrig får något grepp om matchen och den potentiella slutforcering som aldrig kom.

Ulvestad 3
Gör som vanligt mål på straff men bränner typ en halvöppet mål. Trivs nog ganska bra i den offensivare rollen men får inte ut tillräckligt i dag. Potentialen finns däremot för att klara av det ansvaret och det kan förhoppningsvis bli en rolig avslutning på säsongen för Ulven.

Eriksson 3
Bidrar mycket offensivt och får med sig en straff och mängder med frisparkar. Måste bli mer klinisk framför mål och kanske även mer egoistisk. Många öppnande passningar, men snart börjar det bli dags att göra mål också.

Bärkroth 2,5 (Ut 63)
Hade många nästa lägen som så när resulterade flera gånger om. Med lite mer skärpa borde han gjort mål och hade även rejäl otur när den assisterande domaren berövade honom på ett friläge i första halvlek. Visar att han ska stanna i startelvan.

Kujovic 3 (Ut 63)
Gör en lysande första halvlek. Strålande som target och gör ett klassmål som vi behöver se mer av denna säsong. Hade fått en fyra om inte han försvunnit helt i andra halvlek.

Avbytare:

Holmberg 3 (In 73)
Har svårt att komma till ordentliga lägen och bidrog inte nämnvärt under sitt inhopp. Det blev inte farligt en enda gång i slutforceringen förutom när målvakten Noring slarvade till det ordentligt på egen hand.

Ring 1 (In 73)
Jahopp, rörde Ring bollen när han hoppade in som yttermittfältare när Djurgår´n jagade kvittering? Måste vara någon form av nytt rekord.