Tunavallen, 2019-04-12 19:00

AFC Eskilstuna - Örebro
1 - 1

Spelarbetyg från gnällbältsderbyt

Spelarbetyg från gnällbältsderbyt

För första gången så välkomnar vi David Landin som framförallt kommer skriva sina spelarbetyg på spelarna i AFC efter varje match.

Spelarbetyg: AFC Eskilstuna - Örebro SK

Betygsskala: 0 = Usel 1 = Dålig 2 = Godkänd 3 = Bra 4 = Mycket bra 5 = Mästerlig

Igor Levchenko - 2,5/5 Var stabil i luftrummet och hade en bra räddning på Strandbergs friläge. Fick dock inte så mycket mer att göra, då Örebro-spelarnas skott ofta gick utanför mål.

Adnan Kojic - 2,5/5 Stabil i defensiven men kunde ha kommit upp mer i offensiven för att slå inlägg.
Jesper Björkman - Spelade för kort tid för att betygsättas
José Leon - Spelade för kort tid för at betygsättas
Kadir Hodzic - 3/5 Väldigt bra i defensiven och ständigt delaktig framåt.

Ousmane Camara - 2/5 Hade inte en lyckad kväll då han slog bort många bollar, och hade inte samma förmåga att ta sig förbi en mot en som han brukar ha. Positivt var att han jobbade hårt i defensiven.
Anel Rashkaj - 3/5 Väldigt delaktig i uppspelsfasen där han var den spelfördelare han brukar vara. Hade även många fina brytningar och sprang mycket på mittfältet.
Wilhelm Loeper - 2,5/5 Blandade och gav men gjorde överlag en bra insats. Hade det lite tufft i början av matchen blev bättre ju längre matchen gick.
Adi Nalic - 3,5/5 Återigen en bra prestation från Nalic! Otroligt löpvillig i både offensiven och defensiven. Slog ett väldigt fint inlägg som ledde till 1-1-målet.

Samuel Nnamani - 3/5 Slet som vanligt i 90 min och gjorde det oerhört viktiga 1-1-målet. Ständigt ett hot för motståndarnas backlinje.
Denni Avdic - 2,5/5 Var tufft bevakad men hade trots det ett par chanser. Rörde sig fint och smart men blev tyvärr utbytt på grund av en skada.

Inhoppare:
Mehmed Dresevic - 2,5/5 Stark i luften och relativt trygg med bollen. Hade en tuff uppgift att försvara mot Prodell och Strandberg men skötte sig bra.
Artem Rakhmanov - 2/5 Stark i luften men hade stundtals problem med positioneringen. Både Leon och Björkman är stabilare och positionsäkrare.
Ivan Bobko - 2/5 Osäker med bollen och man ser att han inte har bra självförtroende just nu. Dock en gedigen arbetsinsats

David Landin (GoatFelix)2019-04-13 19:21:00
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna