-

Spelarbetyg Varberg-Djurgården: "Radetinac bästa insats för säsongen!"

Spelarbetyg Varberg-Djurgården: "Radetinac bästa insats för säsongen!"

DIF reste ner till ett regnigt Varberg och hämtade hem tre viktiga poäng. Här är betygen på Djurgårdens spelare!

Betygsskala
5 = Mästerlig
4 = Mycket Bra
3 = Bra
2 = Godkänd
1 = Dålig


Bråtveit 3
Gjorde en bra aktion vid Selmanis friläge i första halvlek. Kan inte lastas för Varbergs mål. PK verkar ha hittat självförtroendet! 

Käck 2
Spelade som inverterad högerback och gjorde inte bort sig. Hade ett fräckt ribbskott som nästan letade sig in i bortre krysset. 

Une Larsson 3
Fick äran att bära kaptensbindeln och svarade med att göra en stabil defensiv insats. Hade dock problem med passningsspelet.

Nyholm 3
Mittbacken fick chansen i Bergs frånvaro och gjorde återigen en gedigen insats. Svårt att inte imponeras över Nyholms comeback efter den tunga skadan! 

Augustinsson 3
Vågade mycket offensivt och visade prov på snabbhet. Stod dock för en väldigt slarvig passning i den 20:e minuten som ledde till ett Varberg-friläge. 

Ulvestad 4
Låg bakom 1-0-målet när han drev fram med bollen på mitten innan han serverade en fin passning till Radetinac. Visade att han är mister 100% från straffpunkten. Spelade även 90 minuter utan att dra på sig en varning, viktigt inför derbyt!

Edwards 2 (Ut 64)
En helt okej prestation av engelsmannen som fick axla Karlströms defensiva mittfältsroll. 

Ring 2 (Ut 93)
Ganska osynlig insats från yttern men var överlag stabil i passningsspelet. Tappade sällan bollen vilket var viktigt för Djurgården när det var en sådan svårspelad match. Borde fått en assist när Holmberg missade ett superläge i slutet. 

Walker 2
Gnuggar på i det tysta som vanligt. Viktig i press-och närkampsspelet men inte tillräckligt vass för att utmärka sig som 10:a i ett topplag. 

Radetinac 4 (Ut 46)
Assisterade till ledningsmålet på ett snyggt sätt genom ett välplacerat inlägg. Pressade även fram straffen till 2-0-målet. Radetinac bästa insats för säsongen! 

Kujovic 3 (Ut 73)
Gjorde ett typiskt Kujovic-mål när han nickade in 1-0. Hade annars en ganska tuff match när han fick stångas med Varbergs försvarare. 

Witry 2  (In 46)
Agerade ytter i andra halvlek. Hade ett tungt avslut som kunde punkterat matchen. 

Banda 3 (In 64)
Återigen ett piggt inhopp av mittfältaren som slog väldigt precisa passningar. Borde få chansen från start snart.

Holmberg (In 73)
Spelade för kort tid för att betygsättas. 

Jonson (In 93)
Spelade för kort tid för att betygsättas.

Nils Rahm@theBrillz2020-08-05 20:54:00
Author

Fler artiklar om Djurgården