Storseger i Folksam U21 Allsvenskan mot Hammarby
Hemmalagets Rinor Nushi tillhörde en av banans bästa spelare

Tisdagkvällens match mot Hammarby IF på Tunavallen slutade med storseger för AFC Eskilstuna. Resultat: AFC - Hammarby IF 5 - 0 (3-0)

AFC Eskilstuna startade matchen på ett mycket bra sätt. Man skapade målchanser och Aaron Zahui Bazoukou ordnade kvällens första mål genom
att göra 1-0 efter en hörna i matchens 7:e min.

Chanser radades upp av hemmalaget och Bun-Dawda Sowe ökade på hemmalagets ledning till 2-0 efter 35 min.
Innan första halvleken var till ända hade Rinor Nushi ökat på hemmaledningen till 3-0
i 43:e min efter en mycket bra halvlek av AFC.

AFC fortsatte spela bra även i andra halvlek och kunde öka på ledningen till 5 - 0 som blev slutresultatet.
4-0 genom stolpe in av Jernade Mead och 5-0 av Bun-Dawda Sowe som därmed blev tvåmålsskytt.
En skön revansch var det för 4-0 förlusten i våras på Årsta IP.

Domare: Diako Behnam, Solna