Chefredaktörens blogg: SvenskaFans bästa sportsajt igen

Stolt och glad. Överlycklig att få vinna pris som Sveriges bästa sportsajt ännu en gång, när InternetWorld i går presenterade Sveriges bästa sajter 2011.

2002, 2004, 2007, 2009 och nu 2011. SvenskaFans.com vann i går pris som Sveriges bästa sportsajt på Internetworlds årliga gala. Femte gången på tio år, det glädjer såklart extra mycket. Framför allt när vi haft ett rätt tufft år bakom oss med en helt ny teknisk plattform som hade en hel del problem förra hösten/vintern.

Priset får vi mest tack våra fantastiska lagskribenter och forumproducenter, som varje dag producerar flera hundra artiklar och tusentals foruminlägg på SF. Tack, ni är grymma.

Juryns motvinering glädjer såklart extra:
"Svenskafans.com är lite som Aftonbladet.se, en verklig institution i Webbsverige. Här har sportnördar hängt på olika sätt i evigheter. Det är fortfarande engagerat, folkligt och både seriöst och med glimten i ögat på samma gång. En försiktigt upp­daterad design och ett redaktionellt innehåll som hela tiden blir mer ambitiöst gör Svenskafans.com till en vinnare även i år."


Inom kort kommer en guldmedalj upp på startsidan som vi med stolthet kommer bära runt halsen en tid framöver.

* * *

1-0 torsk mot England borta. Borde kanske varit 3-0 eller 4-1 sett till de klara målchanserna Englands b-lag bjöds på. Jisses vad dåligt det såg ut mellanåt, och det är beklämmande att höra spelarna säga att de gjorde en rätt bra insats där ute. Jo, i de perioder England återhämtade sig så fick vi faktiskt hålla bollen inom laget och slå några långbollar på Zlatan. Men såg någon ett enda avslut inne i straffområdet som inte kom till efter en hörna eller inkast?

Nej, det här håller inte, just nu har vi inte i ett EM att göra och Erik Hamrén kan heller inte skylla på att det saknas den eller den spelaren. Det finns MYCKET att jobba med för att vi inte ska göra bort oss i Polen/Ukraina nästa år.

Anders Nettelbladt2011-11-16 09:12:52
Author

Fler artiklar om SvenskaFans